Σύλληψη σοκ: Γνωστός bon viveur των Αθηνών στο κύκλωμα των Ρομά! | Mikrometoxos.gr

Σύλληψη σοκ: Γνωστός bon viveur των Αθηνών στο κύκλωμα των Ρομά!

04.11.2016 01:35

Μία σύλληψη που σοκάρει έκαναν τις πρωινές ώρες της Τετάρτης οι αστυνομικοί που έπειτα από προσπάθειες εβδομάδων εντόπισαν την συμμορία των Ρομά που είχε κατακλέψει βίλες επωνύμων, όπως την κατοικία της Άννας Βίσση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κύκλωμα των Ρομά που ρήμαζαν σπίτια επωνύμων και οικονομικά ισχυρών φέρεται να εμπλέκεται ένας γνωστός bon viveur των Αθηνών.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο που συνελήφθη εμφανίζεται πολύ συχνά στις σελίδες των life style περιοδικών, κυκλοφορεί με επώνυμες κυρίες της σόου μπιζ, ενώ παλαιότερα είχε αναμιχθεί σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς που φέρεται να είναι μέλος της συμμορίας των Ρομά, όταν έπεσε στα χέρια των αστυνομικών είχε πάνω του μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του γνωστού bon viveur στο κύκλωμα των κακοποιών που κατά την αστυνομία ακολουθούσαν μεθόδους που προσομοιάζουν στην νεοϋρκέζικη μαφία.

Οκτώ μεγάλες οικογένειες Ρομά από όλη την Ελλάδα, είχαν συνενωθεί στα πρότυπα της νεοϋορκέζικης μαφίας και είχαν δημιουργήσει ένα “οικογενειακό συνδικάτο” εγκληματιών. Τα μέλη αυτών των οικογενειών είχαν τακτικές συναντήσεις προκειμένου να κανονίζουν τις κινήσεις τους, ενώ παράλληλα οι ίδιοι δεν έκαναν ουδεμία παράνομη πράξη, ζώντας μέσα στην χλιδή από αυτή την πολυσχιδή δραστηριότητα των “στρατιωτών” τους.

Προφυλακίστηκαν οι 8

Προφυλακίσθηκαν σήμερα, αργά το μεσημέρι, μετά τις απολογίες τους και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι οκτώ από τους δέκα εμπλεκόμενους στο κύκλωμα που διακινούσε μη νομίμους μετανάστες από την Ελλάδα στο εξωτερικό, ενώ αναμένεται αύριο η απολογία ακόμη δύο αλλοδαπών, που είχαν συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη.

Τα μέλη του κυκλώματος, που εξαρθρώθηκε το περασμένο Σάββατο από την ΕΛΑΣ, διακινούσαν αεροπορικώς μη νόμιμους μετανάστες, σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποκομίζοντας 4.103.424 ευρώ και 68.263 δολάρια, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Κατά πληροφορίες, στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τα όσα τους αποδίδονται.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017