Σύγχυση με τις καταγγελίες για τον ξυλοδαρμό Τσοχατζόπουλου – Διαψεύδει ο βαρυποινίτης Β. Στεφανάκος | Mikrometoxos.gr

Σύγχυση με τις καταγγελίες για τον ξυλοδαρμό Τσοχατζόπουλου – Διαψεύδει ο βαρυποινίτης Β. Στεφανάκος

03.08.2016 18:00

Μήνυση και αγωγή καταθέτει ο Βασίλης Στεφανάκος, διά του πληρεξουσίου δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρου, κατά της εφημερίδας “Έθνος” για το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι ξυλοκόπησε τον πρώην υπουργό, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Αναλυτικά στο δελτίο τύπου αναφέρεται:

“Σήμερα, η εφημερίδα «Έθνος» δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδο της, φωτογραφία του εντολέα μου, κ. Βασίλη Στεφανάκου, με τη σημείωση: «Άγριος Ξυλοδαρμός Τσοχατζόπουλου από Στεφανάκο στη φυλακή».

Το κείμενο αυτό, (ολόκληρη η σελίδα 28), είναι κατασκευασμένο και μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο. Είναι δε προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροϊδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου .

Επειδή ο σκοπός του λιβελλογραφήματος αυτού είναι γνωστός μόνο στους υπευθύνους της σύνταξης και δημοσίευσής του, καθώς και η σκοπιμότητα που εξυπηρετούν, σήμερα, σε επίσκεψη μου στη φυλακή, μου ανετέθη από τον θιγόμενο εντολέα μου η σύνταξη και κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά των υπευθύνων του εν λόγω ρυπαρογραφήματος.

Ραντεβού στα αστικά και ποινικά δικαστήρια”.

Εν τω μεταξύ το υπουργείο Δικαιοσύνης δεν επιβεβαιώνει το περισατικό του ξυλοδαρμού, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη διπολή έρευνα.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017