Συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας, για την υπόθεση ΣΑΠΑ, ο Χρίστος Δρακόπουλος, Πρόεδρος της εταιρείας ENVITEC S.A.

Συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας, για την υπόθεση ΣΑΠΑ, ο Χρίστος Δρακόπουλος, Πρόεδρος της εταιρείας ENVITEC S.A.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Δρακόπουλος αφίχθη χθες στο Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας στις 21:30 όπου και συνελήφθηκε δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στα Γραφεία του ΤΑΕ για κατάθεση.

Όπως αναφέρθηκε χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου από τον εξεταστή της υπόθεσης Υπαστυνόμο Ελευθέριο Κυριάκου, η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση ακόμη ενός εντάλματος σύλληψης εναντίον του εργολάβου που βρίσκεται στο εξωτερικό.

Υπό κράτηση για την υπόθεση τελούν στιγμής οι τέως Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΑΠΑ, ο οποίος τελεί σε διαθεσιμότητα Ευτύχιος Μαλληκίδης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΣΥ Γιώργος Μιχαηλίδης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΚΟ Ευστάθιος Ευσταθίου και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του ΑΚΕΛ Βάσος Βασιλείου.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την πολύκροτη υπόθεση συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό με στόχο τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται μεν σε προχωρημένο στάδιο σε ό,τι αφορά τη διερεύνηση της υπόθεσης σε σχέση με τη β’ φάση επέκτασης του ΣΑΠΑ αλλά έχουν προκύψει νέα στοιχεία προς διερεύνηση που σχετίζονται με τα συμβόλαια της α` φάσης του ΣΑΠΑ.