Συνέχεια αβεβαιότητας στα τερματικά... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Συνέχεια αβεβαιότητας στα τερματικά…

10.03.2015 09:03

Συνέχεια αβεβαιότητας!!… Η αγορά με το ξεκίνημα έβγαλε πωλητές που ουσιαστικά κράτησαν μέχρι και το κλείσιμο της συνεδρίασης.

Το 237 είναι κοντινή μας στήριξη και 61% της όλης ανόδου ενώ το 258 πλέον είναι το stop τόσο σε ημερήσιο όσο και σε Intraday. Η πτωτική τάση πλέον έχει τον πρώτο λόγο ενώ όλα δείχνουν πως νεότερα σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις θα έχουμε προς το τέλος της εβδομάδας.

Η συνεδρίαση έδωσε και καινούργιες εξόδους σε ημερήσιο σε αρκετούς τίτλους ενώ από τα μεγάλα σώζονται ακόμα ΟΠΑΠ και ΟΤΕ. Η ΕΘΝΙΚΗ κράτησε ουσιαστικά το πολύ σημαντικό 118 επίπεδο από τον τραπεζικό ενώ οι υπόλοιποι τίτλοι συνέχισαν την πτωτική τους τάση. Το 248-250 έχει γίνει κοντινή αντίσταση ενώ μία διάσπαση και του 237 μπορεί να μας δώσει συνέχιση.

Πλέον η αγορά θα περιμένει εξελίξεις σε σχέση με το Τι μέλλει γενέσθαι με τις διαπραγματεύσεις και το πρόβλημα ρευστότητας ενώ ο ELA φαίνεται να ανεβάζει το όριο μέχρι αυτές να τελειώσουν. Αυτό πιθανότατα θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα. Την Τετάρτη αναμένονται τα γνωστά μας τεχνικά κλιμάκια στην Αθήνα για να αρχίσουν ελέγχους.

Θυμίζουμε ότι μέχρι την Δευτέρα έχουμε σημαντικές λήξεις εντόκων αλλά και ΔΝΤ οπότε οι επόμενες μέρες θέλουν την απαραίτητη προσοχή μας. Αν δεν βρεθεί μία πιο ασφαλή λύση τότε η αγορά δύσκολα μπορεί να αποκτήσει ανοδική τάση ενώ όλα δείχνουν πως τα όποια χρήματα θα έρχονται σταδιακά όσο έχουμε και μεταρρυθμίσεις που έχουμε συμφωνήσει. Όλα πάντως δείχνουν πως προσπαθούν να πέσουν οι τόνοι από τις δύο πλευρές και σιγά σιγά να επανέρθουμε στα γνώριμα δεδομένα..

Intraday position short stop 258

_________________________________________________

Support: 238, 236, 233, 230

Resist.: 244, 246, 248, 251

Daily spot market position short s/l 258

ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ – FAST FINANCE SEC…

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017