[Συμβαίνουν κι αυτά…] Έλληνας κωμικός αποκαλύπτει: «Η αρραβωνιαστικιά μου με απάτησε με γνωστό συνάδελφό μου»

Έλληνας κωμικός αποκαλύπτει: «Η αρραβωνιαστικιά μου με απάτησε με γνωστό συνάδελφό μου»

Δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει ότι ο συνάδελφός του ηθοποιός είχε κάνει παράνομο δεσμό με τη γυναίκα που είχε σκοπό να παντρευτεί. Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός, όπως εξομολογείται στο «Λοιπόν» από εκεί που ήθελε να τον σκοτώσει έφτασε να τον ευχαριστεί γιατί γλίτωσε από εκείνη που ήταν «κουμάσι».

Ο λόγος για τον Γιάννη Καπετάνιο. Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Ποιο είναι το χειρότερο που σου είχε συμβεί σε σχέση;

«Η αχαριστία που πήρα από μια γυναίκα που την είχα αγαπήσει, της είχα δώσει τα πάντα και στο τέλος «έφαγα» πισώπλατα τη μαχαιριά. Η γυναίκα που είχα αρραβωνιαστεί στην πενταετία αποδείχθηκε ότι ήταν άμυαλη. Αν είχα παντρευτεί αυτή… Χωρίσαμε, γιατί με «κεράτωσε».

 

Σε απάτησε με κάποιον άλλο;

«Ναι, κανονικά και εν γνώσει μου. Ήρθαν και μου το είπαν οι φίλοι μου. «Πήγε» με κάποιον φίλο μου. Εκείνη ήθελε να γίνει ηθοποιός. Ο άνθρωπος που με κεράτωσε είναι γνωστός ηθοποιός. Μετά δεν είχε μούτρα να με δει εκείνος».

Πώς τον αντιμετώπισες μετά το συμβάν;

«Εκεί που ήθελα να τον σκοτώσω, μετά τον φίλησα που με απάλλαξε, αφού κατάλαβα τι κουμάσι ήταν αυτή. Με γλίτωσε τελικά αυτός».

Είχες πολυτάραχη ερωτική ζωή, έτσι δεν είναι;

«Τι να κάνω, εγώ φταίω; Ξέρεις τι είναι να τα δίνεις όλα σε έναν άνθρωπο και τελικά να βρίσκεσαι με την αχαριστία καρφωμένη πισώπλατα;».

Έχεις πονέσει πολύ;

«Τι να κάνω; Μπορώ να το αλλάξω; Μπορεί να είναι της μοίρας μου γραφτό. Τώρα δεν χαρίζω. Ο Ηλίας Μαροσούλης με έβγαλε «ο κερατάς». Έτσι με λέει κι εγώ κάνω πλάκα, δεν με νοιάζει, η αμαρτία πέφτει πάνω τους, εγώ την έκανα;»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Έλληνας κωμικός αποκαλύπτει: «Η αρραβωνιαστικιά μου με απάτησε με γνωστό συνάδελφό μου»
  • Έλληνας κωμικός αποκαλύπτει: «Η αρραβωνιαστικιά μου με απάτησε με γνωστό συνάδελφό μου»