Στο ρυθμό των τραπεζικών ομολογιών… | Mikrometoxos.gr

Στο ρυθμό των τραπεζικών ομολογιών…

18.08.2015 08:46

Στο ρυθμό των τραπεζικών ομολογιών 

H αγορά κινήθηκε σε δύο ταχύτητες, με τον τραπεζικό κλάδο να πισωπατάει (-8.67% ο ΔΤΡ) ενώ ο υπόλοιπος 25αρης να καταγράφει κέρδη. Ενδεικτικά, ΟΤΕ +3,90%, ΟΠΑΠ +5.12%, ΔΕΗ +3.12%, με αρκετά χαμηλό παρόλα αυτά τζίρο που έπιασε μόλις τα 32 εκατ. €.
Η μέρα δεν προσέθεσε νέα δεδομένα, με τα τραπεζικά ομόλογα να είναι πλέον στο επίκεντρο με τις περαιτέρω καταγεγραμμένες ζημιές και τους ομολογιούχους να δέχονται δεύτερο χτύπημα μετά την δίχως επιστροφή κατάρρευση και των τιμών των εισηγμένων συστημικών.
Οι ασυναρτησίες στο πολιτικό σκηνικό συνεχίζονται, χωρίς να μπορεί να χαραχτεί ενιαία στρατηγική, και μάλιστα από μια κυβέρνηση που έχει χάσει από την Παρασκευή την πρωτοκαθεδρία, και στηρίζεται πλέον στην αντιπολίτευση για να περνάει μέτρα, κάτι που σαφώς οδηγεί ή σε εκλογές ή σε κυβέρνηση ενότητας (που ίσως απομακρύνεται και βάσει ιδιοσυγκρασίας του πρωθυπουργού).
TAMPLO xrimatistirio
Οι traders για άλλη μια φορά πρέπει να είναι διατεθειμένοι να παίρνουν γρήγορα κέρδη (ή γρήγορες ζημιές) καθώς οι εναλλαγές και το ευαίσθητο επενδυτικό σκηνικό δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Υπενθυμίζουμε ότι είσοδο στο long παίρνουμε πολύ κοντά, στο 204.

Intraday position short stop 204
_______________________
Support: 201, 197, 191
Resist.: 210, 214, 220
Daily spot market position Short s/l 212

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017