Στο νοσοκομείο ο Κώστας Σημίτης – Χτύπησε το κεφάλι του - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Σημίτης – Χτύπησε το κεφάλι του

15.04.2015 14:33

Στο νοσοκομείο Πύργου χρειάστηκε να πάει χθες το πρωί ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, μετά από μικρό ατύχημα που είχε στο κτήμα του, στο Κορακοχώρι, όπου είχε πάει με τη σύζυγό του, προκειμένου να γιορτάσουν το Πάσχα.

Σύμφωνα με το www.patrisnews, ο πρώην πρωθυπουργός, εισήλθε στο Νοσοκομείο (σ.σ το οποίο εγκαινίασε ο ίδιος το 2004) ως ασθενής, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, σε ξύλο ή κάποιο σίδερο που βρισκόταν στο έδαφος, και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα. Βέβαια, επειδή η είσοδος του κ. Σημίτη στο Νοσοκομείο, συνέπεσε χρονικά με τη διακομιδή των τραυματιών τροχαίου, που είχε γίνει λίγα λεπτά νωρίτερα στην περιοχή Κατσικάρι στον Πύργο, πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν πως ο πρώην πρωθυπουργός, επέβαινε σ’ ένα από τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Κάτι που όμως, επίσημα, δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Σύμφωνα πάντοτε με το www.patrisnews,  αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις στον πρώην πρωθυπουργό και δυο ράμματα στο μέτωπο, όπου είχε χτυπήσει, έφυγε για το σπίτι του, ευχαριστώντας τον Διοικητή, για την φροντίδα και το ενδιαφέρον του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017