Στους Ανεξάρτητους Έλληνες επέστρεψε ο Παύλος Χαϊκάλης... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Στους Ανεξάρτητους Έλληνες επέστρεψε ο Παύλος Χαϊκάλης…

29.06.2016 21:46

Επέστρεψε στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Παύλος Χαϊκάλης, ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε με την offshore εταιρία πριν από 1 περίπου χρόνο. Ο κ. Χαϊκάλης ανέλαβε χρέη γραμματέα Πολιτισμού.

«Με εισήγηση του Γραμματέα των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννη Μοίρα, έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής και πρόταση η οποία του υποβλήθηκε και την αποδέχτηκε, ορίζεται Γραμματέας Πολιτισμού του Κινήματος, ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου μας Παύλος Χαϊκάλης», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο κ. Μόριας αναφέρθηκε στον Παύλο Χαϊκάλη και δήλωσε πως ” δεν είναι απλά αναγνωρίσιμος στο χώρο του Πολιτισμού, της Τέχνης και του ποιοτικού καλλιτεχνικού θεάματος, αλλά κυρίως, είναι αναγνωρισμένος και καταξιωμένος: από τους συναδέλφους του, τους κριτικούς και πάνω απ’ όλα, από το μεγάλο κοινό”.

“Πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο άνθρωπο και καλλιτέχνη, ο οποίος έχει φτάσει σε κορυφαία επίπεδα επιτυχίας με βάση την αξία, το ζήλο, την εργατικότητα και τη δημιουργικότητά του και όλα αυτά, μένοντας πάντοτε σεμνός, ευγενής, και προσηνής”.

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017