Στη σύλληψη του εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη προχώρησαν οι ελληνικές Αρχές

Ο εφοπλιστής κατηγορείται από τις ολλανδικές αρχές για απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση
.
Στη σύλληψη του εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη προχώρησαν οι ελληνικές Αρχές, έπειτα από διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ολλανδίας για απάτη, πλαστογραφία, και δόλια πτώχευση.
.
Ο εφοπλιστής νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ασκληπείο Βούλας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επικαλέστηκε προβλήματα υγείας και για το λόγο αυτό ο κ. Καραγιώργης οδηγήθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
.
Ο 63χρονος ο οποίος τα τελευταία χρόνια έγινε γνωστός καθώς αγόραζε το ένα μετά το άλλο περιφερειακά κανάλια και προσπάθησε να μπει δυνατά στον τηλεοπτικό χώρο έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής στους οποίους διαβιβάστηκε το διεθνές ένταλμα από την Ολλανδία.
.
Επισημαίνεται ότι ο κ. Καραγιώργης είναι ιδιοκτήτης του Attica TV, θεωρείται γνωστή οικογένεια στο χώρο της ναυτιλίας, ενώ πρόσφατα πραγματοποίησε ένα πολύ τρανταχτό γάμο στη Ρωσία μεταφέροντας μάλιστα τους καλεσμένους του με ιδιωτικό τζετ.
___________________________________
ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ για τον Γιάννη Καραγιώργη

Αποφασισμένος να μπει στη μάχη για μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας φαίνεται πως είναι ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης.

Ο άνθρωπος που πριν από μερικούς μήνες ξεκίνησε το εγχείρημα της Hellas Net, με τη δικτύωση 11 μεγάλων περιφερειακών σταθμών από όλη την Ελλάδα, έχει ήδη ξεκινήσει μαζί με ανθρώπους που γνωρίζουν από τηλεόραση την επεξεργασία του σχεδίου και της πρότασης που θα κάνουν από τη στιγμή που θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για τις άδειες. Για τον λόγο αυτό, την περίοδο που διανύουμε έχει ανασταλεί ένα μεγάλο κομμάτι της ενημερωτικής δραστηριότητας της Hellas Net, προκειμένου η προετοιμασία να είναι όσο πιο άρτια γίνεται. Δεξί χέρι του Γιάννη Καραγιώργη είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, διευθυντής του ειδησεογραφικού τομέα της Hellas Net, που φαίνεται ότι θα έχει βασικό ρόλο στην προσπάθεια διεκδίκησης της τηλεοπτικής άδειας. Είναι γνωστές οι σχέσεις του Βαξεβάνη με το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά με τον πρωθυπουργό, τον οποίο υποστηρίζει δημοσίως και μάλιστα με τον πλέον ένθερμο τρόπο.

Ενα ερώτημα είναι με ποιους θα συνεργαστεί ενδεχομένως ο κ. Καραγιώργης προκειμένου να υποβάλει την τελική του πρόταση, αν φυσικά δεν την προχωρήσει μόνο με δικές του οικονομικές δυνάμεις. Ανθρωποι που συνομιλούν μαζί του λένε ότι δεν τους έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του για το τελευταίο αυτό θέμα και δεν αποκλείουν τίποτα. Πάντως, για την ιστορία και μόνο αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Καραγιώργης είχε συναντήσεις με ανθρώπους που κινούνται στον χώρο της τηλεόρασης.