Στη Στρατολογία ο Κορωνάκης για να ρυθμίσει τη θητεία του | Mikrometoxos.gr

Στη Στρατολογία ο Κορωνάκης για να ρυθμίσει τη θητεία του

03.08.2015 11:57
Στη Στρατολογία αναμένεται να παρουσιαστεί τα επόμενα 24ωρα σύμφωνα με πληροφορίες ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης καθώς σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έχει κηρυχθεί ανυπότακτος εσωτερικού σε καιρό ειρήνης διότι δεν παρουσιάστηκε ως όφειλε.

Ωστόσο συνεργάτες του κ. Κορωνάκη αναφέρουν πως έκανε χρήση του νόμου, που ψηφίστηκε και από την Νέα Δημοκρατία, ο οποίος αναφέρει ότι έχει το δικαίωμα έως την 1η Ιανουαρίου 2016, ο ανυπότακτος να ρυθμίσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Όπως φαίνεται ο κ. Κορωνάκης ήθελε πρώτα να κλείσουν οι εσωκομματικές εκκρεμότητες και το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Από το περιβάλλον του έχει γίνει γνωστό ότι είχε παρουσιαστεί στο στρατό, υπηρέτησε μέρος της θητείας του, στη συνέχεια πήρε αναβολή και έχει υπόλοιπο θητείας 30 ημερών.

Κύκλοι της Κουμουνδούρου ανέφεραν σχετικά με το θέμα της ψεύτικης διεύθυνσης – όπως αναφέρει η ΝΔ – ότι είναι αδύνατον η ΕΛΑΣ να μην μπορεί να βρει τον γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος, ο οποίος βρίσκεται καθημερινά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017