Στην παραγωγή το πανέμορφο κουπέ της Maserati - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Στην παραγωγή το πανέμορφο κουπέ της Maserati

09.01.2015 11:20

Ήταν κοινό μυστικό στη Μόντενα από καιρό ότι η Alfieri θα μπει στην παραγωγή. Από τον περασμένο Μάρτιο που παρουσιάστηκε η πρωτότυπη Alfieri στην έκθεση της Γενεύης, η ενθουσιώδης αντίδραση δημοσιογράφων και κοινού, ώθησε τον Χάραλντ Βέστερ να παρασυρθεί και να δηλώσει ότι το πρωτότυπο θα έρθει σύντομα στην παραγωγή.

Σύμφωνα με εσωτερικές πληροφορίες μάλιστα, όταν ο Μαρκιόνε άκουσε το Γερμανό διευθυντή της Maserati (και της Alfa Romeo) να το δηλώνει αυτό στο Palexpo, κάποιος τον άκουσε να του λέει: «τώρα που το ανακοίνωσες, να δούμε πού θα βρεις τα χρήματα να τη φτιάξεις!».

Στο βίντεο που ανέβηκε χθες στο κανάλι youtube της Maserati, ο επικεφαλής σχεδιασμού του ομίλου FCA, Λορέντσο Ραματσιότι, μιλάει για την Alfieri παραγωγής. Το βίντεο του βετεράνου πρώην διευθυντή του Pininfarina δεν είναι μάλιστα καινούριο αλλά από τον περασμένο Ιούνιο, όταν εγκαινιάστηκε η έκθεση Maserati 100 στο φουτουριστικό μουσείο Ferrari στη Μόντενα. Όπως λέει ο Ramaciotti, «τώρα όλες μας οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να παρουσιάσουμε ένα μοντέλο μαζικής παραγωγής όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πρωτότυπο και πιο σύντομα».

Περισσότερα για την Alfieri μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017