Στην Αμερική οι Νταβατζήδες είναι χειρότεροι από τους δικούς μας! | Mikrometoxos.gr

Στην Αμερική οι Νταβατζήδες είναι χειρότεροι από τους δικούς μας!

11.11.2016 02:22

ΞΑΓΡΥΠΝΗΣΑ χθες και παρακολούθησα όλη τη νύκτα, κυρίως από το «Euronews» τη «μάχη» που δινόταν μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ για την Προεδρία της Αμερικής…

ΤΟ ξέρετε ότι όλες οι δημοσκοπήσεις από την ημέρα που ο Ντόναλντ Τραμπ εξήγγειλε την απόφασή του ότι θα διεκδικήσει το αξίωμα του Προέδρου, ήταν ΟΛΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ εναντίον του!!!

ΞΕΡΕΤΕ επίσης ότι όλες οι μεγάλες εφημερίδες σε όλο τον κόσμο, με σχόλια, άρθρα και αναλύσεις σπουδαίων αρθρογράφων διεθνούς φήμης, με άριστες σπουδές και τεράστια εμπειρία, έγραφαν ΟΛΕΣ και υποστήριζαν με πάθος και με… επιχειρήματα οι… ηλίθιοι ή οι απατεώνες, ότι η Κλίντον θα ήταν… σίγουρα(!) η επόμενη Πρόεδρος της Αμερικής!

ΑΛΛΑ αυτά, που ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑΝ πλήρως, ήταν ΟΛΑ τα μεγάλα κανάλια σε όλες τις χώρες του κόσμου, που χωρίς να ντρέπονται μετέδιδαν τις διάφορες… «αξιόπιστες» και «εγκυρότατες» υποτίθεται δημοσκοπήσεις των απατεώνων δημοσκόπων, που έδιναν σε όλες, πρώτη την Κλίντον και με διαφορά 15 με 20 μονάδες!..

ΔΥΣΤΥΧΩΣ από αυτούς τους καραγκιόζηδες, από αυτούς τους αρχιψεύτες και αρχιαπατεώνες ενημερώνεται, σε όλο τον κόσμο, και στην Ελλάδα, υποτίθεται, υπεύθυνα και αντικειμενικά η διεθνής κοινή γνώμη.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΚΕΡΑΤΑΔΕΣ, που πουλάτε την τιμή και την αξιοπρέπειά σας για μια χούφτα δολάρια!..

ΕΜΕΙΣ χωρίς να είμαστε σπουδαγμένοι, χωρίς να ξέρουμε πολλά γράμματα, χωρίς να είμαστε δημοσκόποι, μάγοι και προφήτες, χωρίς να έχουμε μεγάλη εφημερίδα ΞΕΡΑΜΕ – δεν το μαντεύαμε – το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !..

ΜΕ τις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Ντόναλντ, Τραμπ καταλάβαμε ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν εργασιομανής, πετυχημένος, πλούσιος και πανέξυπνος.

ΑΠΟ τη στιγμή δε, που αποφάσισε να στηρίξει την προεκλογική του εκστρατεία, στον άνευ μέτρου και ορίου, ΠΟΛΕΜΟ εναντίον του κατεστημένου, η ΝΙΚΗ του στις εκλογές ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ!

ΔΕΝ πάει να έλεγε ότι… βλακεία ήθελε… Δεν πάει να έκανε το μεγαλύτερο λάθος στον κόσμο, ένα ήταν ΣΙΓΟΥΡΟ, ότι από τη στιγμή που ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ το διεφθαρμένο καθεστώς, το κατεστημένο του Λευκού Οίκου και της Ουάσινγκτον, στην οποίαν παίρνονται όλες οι αποφάσεις και σε αυτή οφείλονται όλα τα λάθη που έχουν γίνει, ο λαός ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕ! Γιατί ΟΛΟΙ οι άνθρωποι, σε όλες τις χώρες του κόσμου, με τα βάσανα που περνάνε, τα έχουν όλα χρεώσει στο «κατεστημένο», στους παλιούς, άχρηστους, ανίκανους ή κλέφτες πολιτικούς.

ΑΥΤΗ δε την πεποίθηση, κανένας δεν μπορεί να την βγάλει, από κανενός ανθρώπου το μυαλό, που έχει μείνει άνεργος, που έχει μειωθεί ο μισθός του, που δεν έχει καλή ασφάλεια και που κινδυνεύει να του πάρει το σπίτι η τράπεζα, επειδή δεν μπορεί να πληρώσει τις δόσεις που οφείλει…

ΑΠΛΑ πράγματα, για κάθε άνθρωπο που διαθέτει την απλή λογική, του μέσου, αλλά σκεπτόμενου πολίτη και δεν έχει κρύψει το μυαλό του στην… τσέπη του.

ΕΙΝΑΙ εγωιστικό, αλλά νομίζουμε ότι πρέπει κάπου – κάπου να βλογάμε και τα γένια μας, για να καταλαβαίνουν οι αναγνώστες μας ότι δεν πάνε τζάμπα τα 50 λεπτά που δίνουν κάθε μέρα για να μας διαβάζουν… Θα πρέπει λοιπόν να σας υπενθυμίσουμε ότι πάλι τούτη εδώ η εφημερίδα, που διαβάζετε ήταν η μοναδική ίσως στον κόσμο που είχε προβλέψει ότι οι Άγγλοι θα ψήφιζαν το BREXIT και θα έφευγαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση…

ΠΩΣ το είχαμε καταλάβει; Ήταν πολύ απλό. Ένας λαός σαν τους Άγγλους, που είχε κερδίσει τους Γερμανούς 2 φορές, στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους, τους οποίους οι Άγγλοι πλήρωσαν πάρα πολύ ακριβά, ήταν δυνατόν να καθίσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχοντας χάσει την ανεξαρτησία και την κυριαρχία της χώρας τους και να τους κάνουν κουμάντο οι Γερμανοί, δηλαδή οι ηττημένοι;

ΚΑΙ τελειώνουμε με την εξής παρατήρηση:

ΧΘΕΣ γύρω στις 5 το πρωί, σίγουρη η Κλίντον ότι ΕΧΑΣΕ, έστειλε τον αρχηγό της προεκλογικής της εκστρατείας το στενό σύμβουλο της Τζον Ποντέστα, να πει στους οπαδούς της, που περίλυποι ήλπιζαν σε κάποιο θαύμα και ξεροστάλιαζαν στο εκλογικό τους κέντρο, να πάνε σπίτια τους να κοιμηθούν και την άλλη μέρα θα ξανασυναντιόνταν !…

ΠΗΓΕ δηλαδή και… ΕΚΛΕΙΣΕ το εκλογικό κέντρο της, όπως το κλείνουν οι ΧΑΜΕΝΟΙ και στην Ελλάδα…

ΤΟ τραγικό είναι, ότι μολονότι η Κλίντον είχε στην ουσία ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ότι είχε ΧΑΣΕΙ και γι΄ αυτό έδωσε εντολή να κλείσει και το εκλογικό της κέντρο, τα… έγκυρα όμως διεθνή κανάλια ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ να ταΐζουν τον κόσμο με κουτόχορτο και επί 2-3 ώρες ακόμα έλεγαν ότι οι εκλογές… ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!!!

ΤΟΣΗ μεγάλη ΞΕΦΤΙΛΑ, ούτε οι Έλληνες Νταβατζήδες δεν θα διέπρατταν.

«Κ»

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017