Στα χαρακώματα κυβέρνηση-ΝΔ για τα περί διαφθοράς - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Στα χαρακώματα κυβέρνηση-ΝΔ για τα περί διαφθοράς

04.02.2015 15:30
«ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»-«ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΚΑΛΕΙΤΕ»

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι η Ελλάδα είναι μια διεφθαρμένη χώρα.

«Αυτοί που κατέστησαν την Ελλάδα πρωταγωνίστρια διεθνώς στη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή, καλό είναι μερικές φορές να επιλέγουν τη σιωπή. Αυτοί που χρεοκόπησαν την ελληνική κοινωνία καλό είναι να μην προκαλούν» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης στον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ Κ. Καραγκούνη, που κατηγόρησε τους κ.κ. Τσίπρα και Βαρουφάκη ότι δυσφημίζουν την χώρα όπως έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται ότι γυρίσαμε σελίδα στις 25 Ιανουαρίου και στηρίζει την προσπάθεια της κυβέρνησης στη συντριπτική του πλειοψηφία και ανεξάρτητα από την ψήφο του την προηγούμενη Κυριακή» πρόσθεσε ο κ. Σακελλαρίδης.

Νωρίτερα, επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ. Ο εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνη, με ανακοίνωσή του, τούς κατηγορούσε «πως δυσφημούν την Ελλάδα, όπως έκανε και ο Γιώργος Παπανδρέου».

«Χθες στη Ρώμη, ο κ. Τσίπρας αποκάλεσε την Ελλάδα διεφθαρμένη χώρα. Σήμερα, ο κ. Βαρουφάκης την χαρακτήρισε χρεοκοπημένη. Κάνουν στην πατρίδα μας την ίδια δυσφήμηση που έκανε και ο Γ. Παπανδρέου. Ο ελληνικός λαός κρίνει» τόνισε ο κ. Καραγκούνης.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017