Σούπερ Λίγκα: Χωρίς τη Νίκη Βόλου θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα

Πρωτοφανές: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα η Νίκη Βόλου!

 

«Η απόφαση είναι οριστική και απομένουν τα τυπικά για να μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας
Χωρίς τη Νίκη Βόλου θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Τζαναβάρα. Μιλώντας στοο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM, ο Ελληνας τεχνικός αποκάλυψε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι παίκτες, ενημερώθηκαν ότι «… τελείωσε το θέμα. Είμαστε ελεύθεροι να ψάξουμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας μας.

 

Η απόφαση είναι οριστική και απομένουν τα τυπικά για να μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης. Οι παίκτες ενημερώθηκαν και επίσημα ότι μπορούν να φύγουν. Όλοι κοιτάζουν να βρουν τον επόμενο σταθμό τους. Πιστεύω όμως ότι θα βρουν εύκολα».

 

Τα χρέη του συλλόγου και η αποχώρηση του χρηματοδότη, Ανδρέα Πάτση, φαίνεται πως γράφουν τον επίλογο, με τον πλέον άδοξο τρόπο, την περίοδο που ο ιστορικός σύλλογος της Νέας Ιωνίας Βόλου, επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από απουσία 48 χρόνων. «Ούτε ο ερασιτέχνης μπορεί να αναλάβει αυτά τα χρέη.

 

Έγινε μια προσπάθεια, απ’ ότι έμαθα, να γίνει διοίκηση πρωτοδικείου, όμως πάλι δεν στέφθηκε με επιτυχία, οπότε πάει για εκκαθάριση. Υπάρχουν πιθανότητες να ξεκινήσει και απ’ την Ερασιτεχνική, όχι απ’ την Γ’ Εθνική», συμπλήρωσε ο Τζαναβάρας.