Σοβαρό τροχαίο για τρεις διεθνείς - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Σοβαρό τροχαίο για τρεις διεθνείς

30.03.2015 12:30

Το ταξί που μετέφερε Ταχτσίδη, Φετφατζίδη και Μόρα από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης είχε ατύχημα, χωρίς-ευτυχώς-να τραυματιστούν οι τρεις διεθνείς. Νεκρός φέρεται ο άλλος οδηγός.

Οι Παναγιώτης Ταχτσίδης, Γιάννης Φετφατζίδης και Βαγγέλης Μόρας επέβαιναν στο ίδιο ταξί, που τους μετέφερε από το ξενοδοχείο της Εθνικής στο αεροδρόμιο, προκειμένου να αναχωρήσουν για την Ιταλία ώστε να ενσωματωθούν ξανά στις ομάδες τους, όταν έγινε το ατύχημα.

Ο οδηγός για αδιευκρίνιστο λόγο έχασε τον έλεγχο (κυκλοφορούν σενάρια πως αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα) με αποτέλεσμα το ταξί να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο όχημα. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός του άλλου οχήματος έχασε τη ζωή του, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Βουδαπέστη.

Όσο για τους τρεις ποδοσφαιριστές, ήταν μάλλον τυχεροί. Ο μεν Φετφατζίδης χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι και του έγιναν ράμματα, ο Ταχτσίδης στο γόνατο όπου επίσης του έγιναν ράμματα, ενώ Μόρας και Φετφατζίδης έχασαν τις αισθήσεις τους από τη σύγκρουση.

Οι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους, όπως διαπιστώθηκε μετά την διακομιδή τους σε νοσοκομείο της ουγγρικής πρωτεύουσας και θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα τους.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017