Σαν βόμβα έσκασε η πληροφορία ότι ο Μπραντ Πιτ είναι bisexual εδώ και μια δεκαετία

Ο Μπραντ Πιτ είναι bisexual! (Photos)

Σαν βόμβα έσκασε η πληροφορία ότι ο Μπραντ Πιτ είναι bisexual εδώ και μια δεκαετία. Αυτό ισχυρίζεται η ξένη ιστοσελίδα star.gr με το δημοσίευμα της  να έχει ανάψει φωτιές καθώς προσφέρει πολλές juicy λεπτομέρειες. Λέει μάλιστα, ότι το γεγονός ότι η επίσης, bisexual Τζολί, δεν έχει πρόβλημα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άντρα της, είναι το κλειδί της ευτυχίας του γάμου τους.

Πηγή για όσα ισχυρίζεται η star.gr είναι ο Χέσαμ «Σαμ» Ιμπραήμ, ο οποίος κινείται στους ίδιους χολιγουντιανούς κύκλους με τον Πιτ και την Τζολί. Αναφέρει μάλιστα, και ένα συγκεκριμένο περιστατικό με έναν άντρα, τον Κάμερον Φοξ-ο οποίος έπαιζε σε ταινίες πορνό- τον οποίο είχε βρει ο Μπραντ Πιτ στην ιστοσελίδα Rent.Boy.com. Ο νεαρός πήγε να συναντήσει τον ηθοποιό στο ξενοδοχείο Monterey στην Καλιφόρνια, όπου τον παρέλαβε ένας υπάλληλος του Πιτ. Έπειτα τον πήγαν σε ένα δωμάτιο και η συνέχεια, διά στόματος του Σαμ, είναι η εξής: «Ο Μπραντ του έριξε μια ματιά, του έδωσε χίλια δολάρια και του ζήτησε να φύγει. Ο Κάμερον δεν ήταν τόσο γοητευτικός όσο έμοιαζε στις φωτογραφίες. Υποθέτω ότι ο Μπραντ έχει ιδιαίτερο γούστο».

Αναφέρει μάλιστα, πως αυτή ήταν η συνηθισμένη πρακτική του αν δεν του άρεσε τελικά κάποιος άντρας.

Η Αντζελίνα Τοζλί, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, δεν έχει πρόβλημα με αυτό. Η ίδια, άλλωστε, είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι είχε ερωτική σχέση με την συνάδελφο της, Τζένι Σιμίζου, και την είχε περιγράψει ως άγρια εμπειρία.

Η Αντζελίνα Τζολί έχει παραδεχτεί ότι είχε σχέση με την Τζένι Σιμίζου