«Σίγησε» ο συνθέτης Χάρης Καλούδης - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

«Σίγησε» ο συνθέτης Χάρης Καλούδης

14.03.2015 15:48

«Σίγησε» ο συνθέτης Χάρης Καλούδης

 

Εφυγε από τη ζωή, αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο συνθέτης και μουσικός Χάρης Καλούδης, ο οποίος είχε τροφοδοτήσει με τα τραγούδια του πολλούς δημοφιλείς ερμηνευτές του σύγχρονου λαϊκού ρεπερτορίου.

 

Τα τελευταία χρόνια ο συνθέτης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί το 2013.

 

 

Ο Χάρης Καλούδης είχε συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές, ανάμεσα στους οποίους και ο Πασχάλης Τερζής, ο Σταμάτης Γονίδης, η Αντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, η Ρίτα Σακελλαρίου, η Δούκισσα, η Δήμητρα Παπίου, ο Στέλιος Διονυσίου κ.ά.

 

Κάποιες από τις επιτυχίες που μας άφησε κληρονομιά είναι τα τραγούδια «Εγώ δεν είμαι αετός» του έχει τραγουδήσει ο Πασχάλης Τερζής, το «Ποια θυσία» (Άντζελα Δημητρίου) το «Εγώ είμαι η Ρίτα» (Ρίτας Σακελλαρίου).

Συγκλονισμένοι από το θάνατο του συνθέτη, οι διαχειριστές της σελίδας  του Πασχάλη Τερζή στο facebook, ανέβασαν το τραγούδι “Εγώ δεν είμαι αετός” και έγραψαν το παρακάτω μήνυμα.

ΤΕΡΖΗΣ.jpg
«Ένα μεγάλο αντίο σε έναν εξαίρετο μουσικό και συνθέτη, στον Χάρη Καλούδη… Συνεργάστηκε και με τον Πασχάλη μας και του έδωσε ένα πανέμορφο κομμάτι το “Εγώ δεν είμαι αετός” σε στίχους Βασίλη Παπαδόπουλου το 1999 στον δίσκο “Δε με κατάλαβες ποτέ”. Άλλες του πολύ γνωστές συνθέσεις “Αλήτης και αμαρτωλός”-“Αυτό το τραγούδι”-“Ποιά θυσία”- “Χθες το βράδυ στο όνειρο μου” και άλλα…»

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017