Σήμερα η παρουσίαση των ψηφοδελτίων ΝΔ: Ο Φορτσάκης επικεφαλής στο Επικρατείας (;) - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Σήμερα η παρουσίαση των ψηφοδελτίων ΝΔ: Ο Φορτσάκης επικεφαλής στο Επικρατείας (;)

09.01.2015 09:44

Ανοιγμα και προς τα δεξιά, και προς τα αριστερά επιχειρεί ο Αντώνης Σαμαράς – Ποιοι θα είναι υποψήφιοι

Διεύρυνση όμως τόσο προς τα δεξιά όσο και προς τα Αριστερά επιχειρεί ο πρωθυπουργός και μέσω των ψηφοδελτίων τα οποία θα παρουσιάσει σήμερα μετά την Εκτελεστική Επιτροπή του της ΝΔ στις 11.00 το πρωί.

 

Σε επίπεδο κορυφής ήδη ανακοίνωσε την υποψηφιότητα στην Κέρκυρα της κυρίας Άντζελας Γκερέκου καθώς και του κ. Βασίλη Οικονόμου που είχε ξεκινήσει από το ΠΑΣΟΚ και συνέχισε στην ΔΗΜΑΡ. Είναι πιθανόν ο κ. Οικονόμου να είναι υποψήφιος στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

 

Στο ίδιο ψηφοδέλτιο σε μη εκλόγιμη θέση θα είναι και η προερχόμενη από τον ΛΑΟΣ κ. Νίκη Τζαβέλα που όμως στις ευρωεκλογές είχε κατέβει με τη ΝΔ ενώ μέχρι αργά χθες το βράδυ ήταν κοντά σε συμφωνία για να συμπεριληφθεί και ο κ. Γιώργος Χατζημαρκάκης.

 

Στα ψηφοδέλτια θα είναι οι κ.κ. Νταβρής στην Άρτα και Κασαπίδης στην Κοζάνη που είχαν ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης στον Έβρο. Στο Επικρατείας φημολογείται για τη θέση του επικεφαλής ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεόδωρος Φορτσάκης.

 

Σήμερα ο κ. Σαμαράς θα πραγματοποιήσει προεκλογική επίσκεψη στην Ρόδο όπου κατεβαίνει η κυρία Μίκα Ιατρίδη που αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ και ψήφισε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το Σάββατο θα παρουσιάσει το οικονομικό του πρόγραμμα σε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ για τις επόμενες ημέρες είναι προγραμματισμένες περιοδείες στην Δυτική Ελλάδα και στα Ιωάννινα. Αν και η ανταπόκριση του κόσμου δεν έχει σχέση με άλλες ένδοξες εποχές ο κ. Σαμαράς φαίνεται ότι θα συνεχίσει αυτού του είδους την προεκλογική καμπάνια.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017