ΣΥΜΠΑΘΗΣ Η ΦΩΦΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΣΥΜΠΑΘΗΣ Η ΦΩΦΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ… ΤΡΕΧΕΙ!

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα ότι φοβάται τις ευθύνες του και γι’ αυτό δεν προκύπτει σχηματισμός κυβέρνησης εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά το πρωί από τον ΣΚΑΪ. «Ο Τσίπρας κάθε φορά που χρειάζεται να δράσει προτιμά την απόδραση» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η οποία αναρωτήθηκε από πού προκύπτει ότι δεν υπάρχει σταθερότητα όταν στην τελευταία ψηφοφορία για το τρίτο Μνημόνιο ψήφισαν περισσότεροι από 220 βουλευτές.
Ερωτηθείσα για την σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών η Φώφη Γεννηματά σημείωσε ότι «έχουμε πει ότι πρέπει να τηρηθεί το Σύνταγμα απαρέγκλιτα» και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα για να μην φτάσει στον άνεργο ο λογαριασμός των μέτρων»
Όσον αφορά τη στάση του ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι «εμείς ζητάμε δεσμευτική προγραμματική συμφωνία».
Μιλώντας για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Παπανδρέου ενόψει των εκλογών η κυρία Γεννηματά ανέφερε ότι «δεν έχει σημασία να κάνει συνεννοήσεις σε επίπεδο κορυφής αν αυτό δεν έχει ανταπόκριση από τη βάση. Δημιουργήθηκε αυτή η ανάγκη από τη βάση και υπήρξε μια πρώτη θετική αντίδραση και τώρα γίνονται συνεννοήσεις». Ανακοίνωσε, δε, ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα φανεί αν θα υπάρξει τελική συμφωνία. Διευκρίνισε, ακόμη, ότι δεν θα υπάρξει νέος φορέας αφού δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να συμβεί αυτό προσθέτοντας ότι «μιλάμε για προεκλογική συμπόρευση».
Σ.Σ. Fimotro : οι πρώτες εκτιμήσεις και οι πρώτες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν ότι η Φώφη Γεννηματά είναι πολλά… κιλά πιο συμπαθής από τον Βενιζέλο. Αυτό φαίνεται παντού. Ωστόσο, δεν είναι αρκετό για να ανακάμψει σημαντικά το ΠΑΣΟΚ. Η αιτία; Το πολιτικό προιόν είναι τελειωμένο. Δεν τραβάει με τίποτα το ΠΑΣΟΚ όποιον και αν έχει αρχηγό…