ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ: Λεωφορείο παρέσυρε τρεις 15χρονες αθλήτριες στο Μπακού - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ: Λεωφορείο παρέσυρε τρεις 15χρονες αθλήτριες στο Μπακού

11.06.2015 14:39

Με το χειρότερο τρόπο αρχίζουν οι 1οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες νέων στο Μπακού, καθώς τρεις αθλήτριες της ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης της Αυστρίας έπεσαν θύματα τροχαίου ατυχήματος στο χωριό των αθλητών.

 

Συγκεκριμένα το ατύχημα έγινε το πρωί της Πέμπτης (11/6) όταν λεωφορείο παρέσυρε τις νεαρές αθλήτριες. Όπως ανακοινώθηκε από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Αυστρίας οι 15χρονες Βερένα Μπρέιτ, Βανέσα Σαχίνοβιτς και Λούνα Πάχερ παρασύρθηκαν από λεωφορείο, την ώρα που περπατούσαν στο χωριό των αθλητών.

Σύμφωνα με δήλωση του επικεφαλής ιατρού της αυστριακής ομάδας Αλφρεντ Ενγκελ, «Η Σαχίνοβιτς τραυματίστηκε πιο σοβαρά, καθώς υπέστη πολλαπλά κατάγματα και κακώσεις, ενώ υπέστη και θλάση στο μηρό του δεξιού ποδιού».

Οι τρεις αθλήτριες θα επιστρέψουν στην Αυστρία με ειδική πτήση, συνοδευόμενες από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ.

 

Μέλη της 9μελούς ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης της Αυστρίας είναι και τρεις Ελληνίδες, οι τρίδυμες αδερφές Αλεξανδρή από το Βόλο. Οι 17χρονες Άννα-Μαρία, Ειρήνη και Βασιλική είχαν αποχωρήσει το 2012 απο τα εθνικά κλιμάκια, διαμαρτυρόμενες για αδικία εις βάρος τους από τις εθνικές προπονήτριες.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017