ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ – Ζήτησε την αποχώρηση Γιαννακόπουλου… | Mikrometoxos.gr

ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ – Ζήτησε την αποχώρηση Γιαννακόπουλου…

06.06.2015 01:14
 1. ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

  Ζήτησε την αποχώρηση Γιαννακόπουλου…

  Ανέβηκαν οι τόνοι στην κλήρωση των διαιτητών του πρώτου τελικού, με αφορμή την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, δίχως ωστόσο να… ξεφύγει η κατάσταση ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.
  Συγκεκριμένα η πλευρά του Ολυμπιακού ζήτησε την αποχώρηση του Γιαννακόπουλου με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια να του λέει: «Περάστε έξω» και να συμπληρώνει πως: «Ο κ. Γιαννακόπουλος δεν έχει κάποιο θεσμικό ρόλο για να παρευρίσκεται στη διαδικασία, ας αποχωρήσει από την αίθουσα».
  Η «απάντηση» ήρθε από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνο Παπαδόπουλο που ανέφερε: «Ο κ. Γιαννακόπουλος είναι εδώ σα φίλος μου και υπό την προστασία μου».
   
  Κάπου εκεί ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης τόνισε όπως: «Ας μη μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Δ.Γιαννακόπουλος και τι έχει προσφέρει η οικογένειά του. Όπως και η οικογένεια Αγγελόπουλου. Αν δεν υπήρχαν αυτές, ίσως να μη βρισκόμασταν όλοι μας εδώ, σε αυτή την αίθουσα».
  Πάντως από την πλευρά του ο Γιώργος Σκινδήλιας θύμισε πως πριν μερικές εβδομάδες, είχε καταγγείλει την εικονική παραχώρηση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Γιαννακόπουλο να λέει «Βάλτε κι αυτό το στοιχείο στον ογκώδη φάκελλο, που έχετε καταθέσει».
  Σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία του Παναγιώτου στις λίστες για την κλήρωση ο Συμεωνίδης επισήμανε: «Το εξετάσαμε, αμφιταλαντευτήκαμε, αλλά κρίναμε σωστό να μπει στην κλήρωση γιατί διαφορετικά, θα υποκύπταμε στη βία» ενώ συμπλήρωσε πως: «από τις πληροφορίες, που έχουμε η αφορμή δεν ήταν αθλητική, αλλά κάτι άλλο».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017