ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ… ΖΕΕΦΕΛΝΤ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ – Αρχίζει η εποχή Σίλβα!

Την ώρα που η Ελλάδα θα βρίσκεται σε ρυθμούς δημοψηφίσματος, ευρωπαϊκής συμφωνίας για το μέλλον και τα όλα τα σχετικά που μας απασχολούν την τελευταία εβδομάδα ο Ολυμπιακός προχωράει το θέμα του Μάρκο Σίλβα.

Την Κυριακή ή την Δευτέρα (δεν έχει διευκρινιστεί πότε ακριβώς) ο Πορτογάλος θα είναι στην Αθήνα για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Να υπογράψει ν’ ανακοινωθεί και στην συνέχεια να παρουσιαστεί. Ουσιαστικά από την Δευτέρα ο Ολυμπιακός αρχίζει την εποχή του Μάρκο Σίλβα. Κι άμεσα προχωράει και τις μεταγραφές του αλλά και τον σχεδιασμό του.

Αλλωστε η ομάδα σε λίγες μέρες θα πετάξει για την Αυστρία και το Ζέεφελντ! Και είναι πολύ πιθανό μετά την ανακοίνωση του Σίλβα ν’ αρχίσουν κι άλλες ανακοινώσεις μεταγραφών. Μεταγραφές που δεν ήταν γνωστές όπως αυτές των Γιαννιώτα, Λόρια, Μαρτίνες, Τσανδάρη και Πουλίδο.

Πιθανότατα να είναι αυτή του Νενέ. Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή στην Βραζιλία κι αποκάλυψε πως έχει κλείσει στον Ολυμπιακό για να παίξει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κλεισμένη μεταγραφή έχει ανακοινώσει και ο πρόεδρος της Μονπελιέ, για τον Αντονι Μουνιέ! Υποθέσεις που πιθανότατα έχουν προχωρήσει αλλά οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πρώτα ν’ ανακοινώσουν τον προπονητή και μετά τους παίκτες.

Σε εβδομάδα… προετοιμασίας μπαίνει η ομάδα. Αρχικά με τα εργομετρικά (6-7 και 8 Ιουλίου) στις 9 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη προπόνηση και στις 10 του μηνός η ομάδα θα πετάξει για την Αυστρία. Ο Σίλβα θ’ ανακοινώσει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του και θα ‘χει ενδιαφέρον να δούμε εάν θα προλάβει να έχει και… μεταγραφές στην πτήση.

Διάβασε περισσότερα στο: Αρχίζει η εποχή Σίλβα! | Superleague & Ολυμπιακός | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook