Ραχήλ Μακρή: Περαστικά σας στα τρόλ ρόζ και γαλάζια, ραντεβού στα γουναράδικα | Mikrometoxos.gr

Ραχήλ Μακρή: Περαστικά σας στα τρόλ ρόζ και γαλάζια, ραντεβού στα γουναράδικα

12.07.2015 02:44

Με δύο σημερινές αναρτήσεις στο Facebook, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαχωρίζει εκ νέου τη θέση της από την κυβέρνηση, ως προς την εξουσιοδότηση στην ελληνική διαπραγματευτική ομάδα για τη σύναψη της δανειακής σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, ενώ απευθύνει μήνυμα σε «ροζ και γαλάζια» τρολ.

Διαβάστε παρακάτω:
(σ.σ. η ορθογραφία τηρήθηκε αυτούσια)

«Ξεκαθάρισα στην τοποθέτησή μου στην διαδικασία συζήτησης στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων ότι για το ζήτημα της Ελληνικής προτασης ο Ελληνικός Λαος έχει δώσει εξουσιοδότηση διαπραγμάτευσης στις 25 Ιανουαρίου και εντολή απόρριψης των μέτρων λιτότητας στις 5 Ιουλίου. Η Λαική βούληση αποτελεί την πλέον δεσμευτική εντολή που δύναται να λάβει μια Κυβερνηση και δεν νομιμοποιούμαστε να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε ψηφοφορία ερμηνείας μιας ξεκάθαρης δήλωσης των πολιτών αυτης της Χώρας. Η θέση μου είναι σαφής και καταγεγραμμένη.

»Λυπάμαι που χαλάω τα σχέδια της Ρόζ και γαλάζιας μονταζιέρας. Δεν θα σας έκανα ποτέ την χάρη να εξαπολύσετε επικοινωνιακή επίθεση στο προσώπο μου ταυτίζοντας με με χώρους που ποτέ δεν ανήκα ιδεολογικά. Ήμουν ξεκάθαρη και η ψήφος μου καταγράφηκε στην διαδικασία συζήτησης στην επιτροπής της οποία αποτελώ μέλος και όπως ορίζει ο κανονισμός της Βουλής. Μέτρα λιτότητας από μένα ως Βουλευτή δεν θα περάσουν κι εγώ τιμώ τον όρκο που έδωσα στους πολίτες και την πατρίδα.

Περαστικά σας στα τρόλ ρόζ και γαλάζια.

Ραντεβού στα γουναράδικα».

Τις τοποθετήσεις συνοδεύει βίντεο από τη χθεσινή παρέμβασή της στη Βουλή.

goynaradika

– See more at: http://paradrasi.gr/2015

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017