Ραγδαίες εξελίξεις στην ΠΑΕ Ολυμπιακός | Mikrometoxos.gr

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΠΑΕ Ολυμπιακός

03.01.2017 14:00
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Translate this page: EN FR DE ES RU AR

Σίγουρα όσοι ρίξατε μια ματιά στα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων, θα σταθήκατε σε αυτό του Πρωταθλητή.

Η “ερυθρόλευκη” εφημερίδα στο σημερινό της πρωτοσέλιδο εξαπολύει πρωτόγνωρη επίθεση κατά του Πάουλο Μπέντο, για το γεγονός ότι ο Πορτογάλος δεν έχει ζητήσει μεταγραφές ενόψει Γενάρη, “κατηγορώντας” τον από τώρα ως υπεύθυνο σε περίπτωση που η ομάδα δεν μπορέσει να ανταποκριθεί στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μάλιστα, προκαλεί μεγάλη εντύπωση η σημείωση ότι το αφεντικό της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι θετικός στο να γίνουν κινήσεις ενίσχυσης, σε αντίθεση με τον προπονητή, ο οποίος δείχνει ικανοποιημένος με το ρόστερ!

Η εφημερίδα απαριθμεί ακόμα έναν προς έναν τους λόγους για οποίους πρέπει να γίνουν μεταγραφές, επιδεικνύοντας στην ουσία με πρωτοφανή τρόπο τι πρέπει να πράξει ο προπονητής της ομάδας!

Προφανώς, λοιπόν, η σημερινή θέση του Πρωταθλητή μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι, καθώς είναι γνωστό ότι η εφημερίδα εκφράζει πολλές φορές την “ερυθρόλευκη” διοίκηση. Είναι, δηλαδή, λογικό η άποψη της εφημερίδας, για το γεγονός ότι Μπέντο δεν έχει εισηγηθεί μεταγραφές, να ταυτίζεται με την άποψη που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ.

Δεν ξέρουμε αν ο Πορτογάλος διαβάζει τα ελληνικά πρωτοσέλιδα για να πάρει το συγκεκριμένο …μήνυμα, ωστόσο είναι σαφές ότι αν και εφόσον η ομάδα δεν πάει καλά στα επόμενα παιχνίδια, θα υπάρξουν εξελίξεις.

Θα μπορούσε, μάλιστα, κανείς να πει ότι το σημερινό πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή “προειδοποιεί” τον Μπέντο για το ρίσκο που παίρνει να μην ενισχύσει την ομάδα, αν και υπάρχει διάθεση από τη διοίκηση να γίνουν μεταγραφές, προαναγγέλλοντας κατά κάποιο τρόπο ότι θα είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, στην πρώτη μεγάλη αποτυχία…

Πηγή: sportdog.gr

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017