Π. Κουρουμπλής: Ποινικές και πολιτικές οι ευθύνες αν αποδειχθούν τα στοιχεία για τον Καλογρίτσα

Ποινικές και πολιτικές ευθύνες εντοπίζει ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, σε περίπτωση που αποδειχθούν όσα καταλογίζονται στον κ. Καλογρίτσα.  

«Αν αποδειχθούν στοιχεία έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες  όσοι τον ανακήρυξαν υπερθεματιστή», τόνισε στον Βήμα FM.  «Αυτός και αυτοί που τον ανακήρυξαν υπερθεματιστή έχουν ευθύνη;» ρωτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών στη συνέντευξή του στο BHMA FM με τον ίδιο να απαντά: «Βεβαίως, αν αποδειχθούν στοιχεία, βεβαίως, έχουν ευθύνη. Και ποινικές και πολιτικές.Ο κύριος αυτος, αν αποδειχθεί ότι τα πράγματα είναι έτσι θα πληρώσει τρία εκατομμύρια, που έχουν δοθεί ήδη και την πρώτη δόση και θα φύγει από το παιχνίδι, τέτοιες διασφαλίσεις έκανε αυτή η κυβέρνηση».

Για τις αποκαλύψεις σχετικά με το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος και του SSM για την Τράπεζα Αττικής ο κ. Κουρουμπλής είπε «να μας καταθέσει ο κ. Στουρνάρας, όλα τα στοιχεία. Τι έχει γίνει με την τράπεζα Αττικής, όλα αυτά τα χρόνια. Το απαιτούμε, ναι, το απαιτώ εγώ και με δημόσια τοποθέτηση».