Πώς να πάει μπροστά αυτή η χώρα….; Τι δεν καταλαβαίνουμε; Ποιοί διαπραγματεύτηκαν το Ελληνικό Χρέος ως τώρα;

Ποιοί διαπραγματεύτηκαν το Ελληνικό Χρέος ως τώρα; Ελλειψη γνώσης, ή μήπως η αποτυχία καλής διαπραγμάτευσης έχει να κάνει με την ΠΟΙΟΤΗΤΑ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ που ενεπλάκησαν στις ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ;

 
Η Ελλάδα εξ αρχής απο το 2010 δεν μπορούσε να αποπληρώσει το χρέος , γιατι η δόση σε ένα έτος ηταν ΥΨΗΛΗ, αλλά δεν έκαναν χρονική αναδιάρθρωση ΤΟΤΕ, όύτε διαγραφή. Γιατί η Ελληνική κυβέρνηση δεν αντεδρασε τότε , το 2010, να ζητησει οτι η τωρινή κυβέρνηση ζητάει? Γιατι και αργότερα δεν έγινε με επαρκή τρόπο?

 


Γιατι ΕΞΑΡΧΗΣ να μην γίνει δάνειο για 60 χρόνια και να ΚΛΕΙΣΕΙ το θέμα? Πλάνη, ή κάτι άλλο; Μερικές φορές, είναι να κάθεσαι και να σκέφτεσαι με τι ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ έγινε η διαπραγμάτευση της Ελλαδος με τους ξένους στο παρελθόν. Μια πρωτη λίστα με 7 πρόσωπα – μην τους πάρουμε όλους!

 


1. Γιώργακης Παπανδρέου, αν ισχύουν όσα λέει ο …καταδότης της Λίστας Λαγκάρντ…είναι μέσα στην λίστα και έχει παράνομους λογαριασμούς.
2. Παπακωνσταντίνου, ΥΠΟΙΚ, είχε…αγωνία…να σβησει το CD με τη λίστα Λαγκαρντ, διότι εμπλέκονταν συγγενείς του….
3. Γκίκας Χαρδούβελης, ΥΠΟΙΚ, αργότερα, μπλεγμένος με… 56 εντολές μεταφοράς χρημάτων….παραμονές εκλογών 2012.
4. Βαγγέλης Βενιζέλος, Αντιπρόεδρος, άτομο που επιβάρυνε το κράτος με Θωρακισμένη λιμουζίνα 800.000 ΕΥΡΩ και άλλες παράλογες χρεώσεις (800.000 για το προσωπικο του γραφείο, αεροπλάνα με γουνακια κλπ)

 


Ας πάμε τώρα στην άλλη πλευρά την ξένη…τους έντιμους, και εξυγιαντές…

 


1. Αγκελα Μέρκελ, πουλησε το αφεντικό της στο κόμμα της, ωστε να πάρει τη θέση της αρχηγού τους κόμματος που ηγείται.
2. Σόιμπλε, μπλεγμένος σε σκάνδαλο διαπλοκής στο κόμμα του
3. Νταισελμπλουμ, αποδεδειγμένα ΨΕΥΤΗΣ. Δηλωνε στο βιογραφικο του σπουδες που δεν ειχε κάνει. Επίσης πιάστηκε να λέει ψέμματα μετα το Γιουρογκρουπ.
Δηλάδή και απο τις 2 πλευρές έχουμε να κάνουμε με Ψευτες , Κλέφτες, τυπους που λειτουργούν ως Μαυραγορίτες και Καταχραστές δημοσίου χρήματος.


Πώς να πάει μπροστά αυτή η χώρα….; Τι δεν καταλαβαίνουμε;