Πώς γίνεται για την ίδια ακριβώς παράβαση ο ΠΑΟ να γλιτώνει με πρόστιμο και η Κέρκυρα να κινδυνεύει με υποβιβασμό;

Συνεχίζω σήμερα με το θέμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και τα όσα τραγικά συμβαίνουν. Όχι, βέβαια, από όλους κι αυτό οφείλω να το ξεκαθαρίσω.

Ο πρόεδρος κ. Παπαλάκης και άλλα μέλη προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν, όμως βρίσκουν ένα σωρό εμπόδια, όπως έγινε και με την περίπτωση Μελισσανίδη για το αν έχει σχέση με την ΑΕΚ.

Η Επιτροπή, λοιπόν, έκρινε ότι έγινε μαϊμού αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και με απόφασή της ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραμένει ιδιοκτήτης.

Κι ερωτώ: Γιατί αυτή η αντιμετώπιση στον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο και δεν συνέβη το ίδιο με την Κέρκυρα που κινδυνεύει με υποβιβασμό; Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση.

Η, θα πρέπει να πέσουν και οι δύο ομάδες για την παρανομία που έκαναν ή, να γλιτώσουν τον υποβιβασμό και να τους επιβληθεί η ίδια τιμωρία.

Δεν γίνεται να σωθεί ο μεγάλος Παναθηναϊκός και να πέσει η μικρή Κέρκυρα. Υποτίθεται ότι πάμε μπροστά και δεν γυρίζουμε χρόνια πίσω…

Θα με ρωτήσετε αν θέλω να πέσει ο Παναθηναϊκός. Αυτονόητη είναι η απάντηση, διότι χωρίς Παναθηναϊκό δεν θα υπάρχει μπάσκετ και κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με ένα πρωτάθλημα που θα παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός.

Και φυσικά ούτε επιθυμώ να φύγει ο Γιαννακόπουλος, διότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει άλλη οικογένεια σαν του Δημήτρη με τον πατέρα του Παύλο και τον θείο του Θανάση με ανάλογη προσφορά σε όλα τα επίπεδα.

Αναδεικνύω το θέμα για να αποδείξω με πράξεις τι σημαίνει να είσαι μεγάλος και τρανός και πόσο ανυπεράσπιστος είναι ο μικρός.

Αλλιώς θα αντιμετωπίσουν έναν Γιαννακόπουλο, έναν Μελισσανίδη, έναν Μαρινάκη.

Θα ταλαιπωρηθούν, αλλά θα βρουν την άκρη να μην τους πειράξουν νόμιμα για να μην αντιδράσει κανένας.

Όπως τώρα στην περίπτωση των πρασίνων που η Επιτροπή θα επιβάλλει πρόστιμο και ο Γιαννακόπουλος θα υποχρεωθεί να βρει φερέγγυο επιχειρηματία για να εκχωρήσει τις μετοχές του.

Και ξέρετε ποια είναι η πλάκα; Κάποια μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κάθονται και ξεφτιλίζονται στην κυριολεξία για το τίποτα. Η αμοιβή τους είναι 30 ευρώ τη συνεδρίαση και αυτά μεικτά!

Λυπάμαι που το λέω, αλλά επειδή δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κάποιος σοβαρά με αυτή την Επιτροπή έτσι όπως λειτουργεί, μόνο και μόνο που τα μέλη της συνεδριάζουν ώρες και καλούνται να ψηφίζουν για τέτοια θέματα , θέλουν δεν θέλουν δίνουν λαβή για κάθε είδους σχόλια.

Όχι όλοι, βέβαια. Αναφέρομαι στην μειοψηφία που ανέκαθεν έπαιζε και παίζει χοντρό παιχνίδι.

 

http://www.filathlos.gr/component/k2/item/115194-pao-giannakopulos