Πως θα είναι άραγε η πριγκίπισσα Charlotte Elizabeth Diana στα 18 της;

Πως θα είναι άραγε η πριγκίπισσα Charlotte Elizabeth Diana στα 18 της; Όμορφη, ψηλή, αθλητική με λακκάκια!
Ετσι θα είναι η πριγκίπισσα Σάρλοτ στα 18 της -Ομορφη, ψηλή, αθλητική και με λακκάκια [εικόνες]

Λεπτά χείλη, λακκάκια και αψεγάδιαστη επιδερμίδα της μαμάς Κέιτ και της γιαγιάς Νταϊάνας πιθανολογούν πως θα έχει η μικρή Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα όταν γίνει 18 ετών.

Αμερικανοί ειδικοί υπολογιστών δημιούργησαν την εικόνα της νεογέννητης πριγκίπισσας όταν θα είναι 18 ετών. Η εικόνα έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα της εγκληματολογικής μονάδας, ειδική στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στην Αμερική, η οποία έχει βοηθήσει την Αστυνομία σε πληθώρα υποθέσεων, όπως εξαφανίσεις και απαγωγές.

«Η γενετική προδιάθεση της πριγκίπισσας είναι να γίνει μια πραγματικά όμορφη νεαρή γυναίκα» δήλωσαν στην Daily Mail και πρόσθεσαν: «Θα είναι μια ψηλή και αθλητική έφηβη με καταπληκτική κορμοστασιά».

Η εικόνα αυτή βασίζεται σε φωτογραφίες των γονιών της Γουίλιαμ και Κέιτ, όπως και των παππούδων της, Καρόλου – Νταϊάνας και Μάικλ – Κάρολ, όταν βρίσκονταν στην ηλικία των 18 χρόνων.

Οπως δήλωσε ο Jovey Mae Hayes, μέρος της ομάδας «Phojoe», που δημιούργησε την εικόνα, η μικρή Σάρλοτ αναμένεται να έχει λεπτά χείλη, λακκάκια και την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της μαμάς Κέιτ και της γιαγιάς Νταϊάνας.

Ο Hayes, από το Μίσιγκαν είπε: «Ολα τα μωρά είναι χαριτωμένα και η Σάρλοτ σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Ομως, με βάση το σύνολο του οικογενειακού της δέντρου και τα αποδεικτικά στοιχεία που έχω δει, πιστεύω ακράδαντα ότι θα εξελιχθεί σε μια απόλυτα όμορφη γυναίκα».