Πρόσωπο - κλειδί ο γιος στις έρευνες για τον φόνο της εκπαιδευτικού - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Πρόσωπο – κλειδί ο γιος στις έρευνες για τον φόνο της εκπαιδευτικού

23.03.2015 09:58
ΣΤΗ ΝΕΜΕΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΧ ΤΟΥ 24ΧΡΟΝΟΥ
Αστυνομικές δυνάμεις οργώνουν τις τελευταίες ώρες την περιοχή της Νεμέας προκειμένου να εντοπίσουν 24χρονο άνδρα, γιο της γυναίκας που την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε κατακρεουργημένη με 33 μαχαιριές στην αποθήκη της μεζονέτας της στη Βούλα.

Ο 24χρονος φέρεται ως ο τελευταίος άνθρωπος που είχε επαφή με τη μητέρα του και ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητο της οικογένειας, το οποίο βρέθηκε στη Νεμέα. Εκεί εστιάζονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Η 60χρονη εκπαιδευτικός είχε εντοπιστεί νεκρή από τον επίσης εκπαιδευτικό και ιδιοκτήτη φροντιστηρίων σύζυγό της, στις 16:00 το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα σε αποθήκη του ισογείου του σπιτιού στην οδό Ρόδου στη Βούλα. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε 33 μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, εντόπισε και ίχνη εγκαυμάτων, δείγμα ότι ο δράστης επιχείρησε να κάψει τη σορό της, ενώ ο βίαιος θάνατός της προσδιορίστηκε χρονικά, κοντά στον εντοπισμό της.

Το άγριο έγκλημα είχε συμβεί σε άλλο χώρο της μεζονέτας και ο δράστης είχε μεταφέρει τη σορό στο σημείο που τελικά βρέθηκε. Το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης ή έρευνας στο εσωτερικό του. Λίγο πριν από τον εντοπισμό της, γείτονες της άτυχης γυναίκας είδαν τον 24χρονο γιο της να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο της οικογένειας και να φεύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα. Το αυτοκίνητο βρέθηκε τελικά το βράδυ της ίδιας μέρας σε απομακρυσμένη περιοχή της Νεμέας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες του περιβάλλοντος της οικογένειας, ο 24χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπισή τους. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να καταλήξουν σε συμπέρασμα για τον υπαίτιο του εγκλήματος.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017