Πολιτική συμφωνία ή χάος για την Ελλάδα

Προδοσία αν επιλεγεί ο δρόμος της ντροπής, της δραχμής

Θα είναι εγκληματικό λάθος και προδοσία κατά του έθνους αν υπάρξει επιλογή δραχμής και επιλογή εξόδου από το ευρώ.

Οι επιλογές της Ελλάδος είναι δύο ή πολιτική συμφωνία που θα περιλαμβάνει και ρήτρες μνημονίου προφανώς και χρηματοδότηση ή ρήξη με την Ευρώπη όπου θα επικρατήσει χάος, φτώχεια και capital controls.
Η Ελλάδα ήδη βρίσκεται στην ζώνη της χρεοκοπίας. Η Ελλάδα ήδη βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού καθώς βιώνει μια ιστορικών διαστάσεων πιστωτική ασφυξία. Εκατέρωθεν ωστόσο αντί να επικρατούν φωνές λογικής, το λάδι ρίχνεται στην φωτιά με συστηματικό τρόπο σαν κάποιοι να προσπαθούν για το ατύχημα ηθελημένα.
Δεν μπορεί ο επικεφαλής του Eurogroup να εκβιάζει την Ελλάδα, αναφέροντας ότι ή θα υπάρξει συμφωνία ή capital controls τον Ιούλιο στην Ελλάδα κατά τα πρότυπα της Κύπρου. Η δήλωση αυτή ήταν θρασύτατη και απαράδεκτη.
Όπως απαράδεκτες είναι και οι δηλώσεις ελλήνων βουλευτών και άλλων στελεχών που μιλούν για έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στην δραχμή. Λησμονούν όμως να μας πουν ότι η δραχμή είναι το νόμισμα της φτώχειας, της παρακμής, της ντροπής, του ονείδους, του χάους.Η Ελλάδα έχει μια ιστορική ευκαιρία να πετύχει πολιτική συμφωνία με την ΕΕ.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάρει εντολή να φύγει από το ευρώ η Ελλάδα και να επιστρέψει στην δραχμή. Θα είναι εγκληματικό λάθος και προδοσία κατά του έθνους αν υπάρξει επιλογή δραχμής και επιλογή εξόδου από το ευρώ.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει εντολή να διαπραγματευτεί όχι να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απολαμβάνει μεγάλης κοινωνικής αποδοχής και αυτό το πλεονέκτημα δεν θα πρέπει να το απεμπολήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πετύχει πολιτική συμφωνία με την ΕΕ, το Grexit και η δραχμή θα είναι η αυτοκτονία του ελληνικού έθνους.www.bankingnews.gr
* ,