Ποιους δημοσιογράφους αξιοποιεί το κανάλι του Μαρινάκη

Κατέβασε τα τηλέφωνα ο Γιάννης Κουρτάκης

Με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Ξενάκη (Επι του πιεστηρίου/Kontra) να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ξεκινάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον σχεδιασμό για το νέο τηλεοπτικό κανάλι, μετά την άδεια που εξασφάλισε στη σχετική δημοπρασία της κυβέρνησης.
Στο νέο κανάλι θα αξιοποιηθούν -σύμφωνα με τα ysterografa- μια σειρά από δημοσιογράφους που απασχολούνται ήδη στον Όμιλο των Παραπολιτικών, στα έντυπα αλλά και το ραδιόφωνο του Γιάννη Κουρτάκη.
Η Λίζα Δουκακάρου (που σήμερα βρίσκεται στο Mega) και η Ανδριάννα Ζαρακέλη, με μακρά τηλεοπτική εμπειρία, θεωρείται βέβαιο ότι θα αξιοποιηθούν στον τομέα των ειδήσεων, μαζί με.. τηνΕλένη Καλογερόπουλου και τον Γιώργο Κατσίγιαννη στο ρεπορτάζ.
Ρόλο αναμένεται να έχει και ο Παναγιώτης Τζένος, ο οποίος σήκωσε το βάρος της ειδικής ζώνης που είχαν τα “Παραπολιτικά” στον τηλεοπτικό σταθμό “Ε”, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Φυσικά πρωτεύοντα ρόλο θα έχει και ο επικεφαλής του Ομίλου των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης, ο οποίος ήδη έχει κλείσει κινητά και σταθερά τηλέφωνα. Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να «τρουπώσουν» και στην αγωνία τους να βρουν δουλειά γίνονται «ενοχλητικοί»…