Ποιος έλληνας τραπεζίτης απαιτούσε συνοδεία φύλαξης για να βγάζει βόλτα το σκυλάκι; - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ποιος έλληνας τραπεζίτης απαιτούσε συνοδεία φύλαξης για να βγάζει βόλτα το σκυλάκι;

01.05.2015 18:11
  • Ποιος έλληνας τραπεζίτης απαιτούσε συνοδεία φύλαξης για να βγάζει βόλτα το σκυλάκι; Αν ξαφνικά νομίζετε ότι τρελαθήκαμε κάνετε λάθος.
Αν ξαφνικά νομίζετε ότι μας αρέσει η κίτρινη ή ροζ δημοσιογραφία κάνετε λάθος.
Αυτό που μας εξόργισε στην κυριολεξία είναι ότι κορυφαίος τραπεζίτης – στην κυριολεξία – απαιτούσε κάθε πρωί να εμφανίζεται στην οικία του πέραν της συνοδείας που διέθετε από φύλαξη και πρόσθετος φύλακας που διέθετε μηχανή με ένα σκοπό….να είναι φύλακας κατά την βόλτα στο σκυλάκι.
Το παράδοξο είναι ότι η τράπεζα πλήρωνε φύλακα για σκυλάκι όταν χιλιάδες παιδιά με πτυχία αναζητούν μια ευκαιρία στην εργασία.
Ξέρετε πόσα έπαιρνε ο φύλακας για το σκυλάκι 3.000 ευρώ ναι καλά διαβάσατε, είχε την υποχρέωση να βρίσκεται στην οικία του έλληνα τραπεζίτη στις 6:30 το πρωί και να περιμένει πότε το σκυλάκι θα βγει, πότε θα πάει στο πάρκο για την ανάγκη του και πότε χαρούμενο θα επιστρέψει στο σπίτι μετά την βόλτα.
Για το σκυλάκι το κόστος αυτής της απόλαυσης ήταν μηδέν, για την τράπεζα το κόστος ήταν 3.000 ευρώ μηνιαίως Χ 14 = 42.000 ευρώ λοιπόν κόστιζε τον χρόνο η βόλτα για το σκυλάκι ίσως η πιο ακριβή βόλτα σκύλου τουλάχιστον στην Ελλάδα.
Η τράπεζα προφανώς και το κατάργησε αυτό το έκτρωμα, αυτή την προσβολή κατόπιν εορτής.
Σας πληροφορούμε πάντως ότι πλέον το σκυλάκι συνεχίζει να απολαμβάνει τις βόλτες του με συνοδό τον τραπεζίτη «πρώην νυν δεν έχει σημασία» χωρίς βεβαίως συνοδεία μηχανής και φύλαξης.

Ποιος είναι αυτός ο τραπεζίτης;

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017