Ποινική δίωξη σε 16 για την “εγκληματική οργάνωση” στο ποδόσφαιρο | Mikrometoxos.gr

Ποινική δίωξη σε 16 για την “εγκληματική οργάνωση” στο ποδόσφαιρο

04.12.2014 12:43

Βαρύτατες κατηγορίες σε 16 άτομα για σύσταση “εγκληματικής οργάνωσης” στο ποδόσφαιρο, χωρίς πάντως να δημοσιοποιηθούν ονόματα. Αυτό έγινε γνωστό από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο.

Σε 16 άτομα ασκήθηκε ποινική δίωξη με την κατηγορία της σύστασης “εγκληματικής οργάνωσης” στο χώρο του ποδοσφαίρου και οι κατηγορίες είναι πολύ βαριές. Αυτό γνωστοποιήθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο σε συνάντησή του με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το δικαστικό ρεπορτάζ.

Βέβαια, τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά και ούτε πρόκειται να γίνουν, μιας και δεν έχει αρθεί ακόμα το απόρρητο. Πάντως, πρόκειται για 4 παράγοντες της ΕΠΟ, 2 παράγοντες ΠΑΕ, αλλά και διαιτητές, χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι οι αρχικά 11 ύποπτοι.

Οι κατηγορίες είναι για συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης αλλά και για δωροδοκία-δωροληψία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Oι κατηγορίες είναι σε βαθμό κακουργήματος και για κάποιους σε βαθμό πλημμελήματος.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017