Πιτσιόρλας: Η κυβέρνηση δεν σαμποτάρει τις αποκρατικοποιήσεις | Mikrometoxos.gr

Πιτσιόρλας: Η κυβέρνηση δεν σαμποτάρει τις αποκρατικοποιήσεις

04.10.2016 16:44

Κατηγορηματικά αντίθετος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας,  σε δηλώσεις του στον realfm 97,8, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της Wall Street Journal ότι η κυβέρνηση σαμποτάρει τις αποκρατικοποιήσεις

Στην υλοποίηση του προγράμματος είναι σταθερή η θέση και του πρωθυπουργού και συλλογικά της κυβέρνησης, σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ .

«Νομίζω ότι το δημοσίευμα δίνει μία μερική εικόνα, επικαλούμενο διάφορα μεμονωμένα περιστατικά δηλώσεων και αντιδράσεων. Όμως δεν είναι αυτή η συνολική εικόνα. Η συνολική εικόνα είναι ότι ένα πρόγραμμα, πολύ σημαντικό, ιδιωτικοποιήσεων έχει προχωρήσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Κι αυτό αναγνωρίζεται απ’ όλους. Έχουν γίνει πάρα πολλά βήματα με έναν ρυθμό που κανείς δεν περίμενε ότι θα υπάρξει με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Και νομίζω ότι αυτό είναι η μεγάλη εικόνα», υπογράμμισε ο Στέργιος Πιτσιόρλας.

Και πρόσθεσε: «Τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Προβλήματα υπάρχουν, αλλά δεν αναιρούν το βασικό, ότι το πρόγραμμα προχωράει. Και υπάρχει επίσης κάτι που είναι πολύ σημαντικό: στην υλοποίηση του προγράμματος είναι σταθερή η θέση και του πρωθυπουργού και συλλογικά της κυβέρνησης. Άλλο πράγμα είναι η μεμονωμένη στάση συγκεκριμένων υπουργών, άλλο πράγμα είναι της κυβέρνησης».

Στο ερώτημα αν μπορεί κάποιος να ανεξαρτητοποιήσει τη στάση των κ.κ. Σκουρλέτη, Σπίρτζη, Δρίτσα σε σχέση με αυτή του πρωθυπουργού, από τη στιγμή που ως υπουργοί είναι συνεργάτες του, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ απάντησε: «Εγώ δεν ανεξαρτητοποιώ τίποτα. Εγώ λέω ότι ως ΤΑΙΠΕΔ υλοποιούμε ένα πρόγραμμα και δεν έχω αισθανθεί, ούτε μία στιγμή, ότι αυτό το πρόγραμμα δεν έχει τη στήριξη της κυβέρνησης».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017