Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ: Όχι σε μαύρο στα κανάλια | Mikrometoxos.gr

Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ: Όχι σε μαύρο στα κανάλια

02.09.2016 18:28

Ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Σταμάτης Νικολόπουλος, σε παρέμβασή του στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, εμφανίστηκε κατηγορηματικά αντίθετος με το κλείσιμο των καναλιών που δεν απέκτησαν τηλεοπτική άδεια.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε ότι,”δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πέσει μαύρο” στα κανάλια, αφήνοντας να εννοηθεί πως η ένωση θα δώσει μάχη για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Ο κ. Νικολόπουλος τόνισε πως το κυρίαρχο ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι οι θέσεις εργασίας των συναδέλφων σε κανάλια που δεν πήραν άδεια –χωρίς να αγνοούνται άλλα ζητήματα όπως αυτό της συγκέντρωσης, του κώδικα δεοντολογίας ή το πώς θα εργάζονται την επόμενη ημέρα όσοι εργάζονται.

“Πρέπει με κάθε τρόπο να κινητοποιηθούμε, να βρεθούμε απέναντι στην κυβέρνηση και να ζητήσουμε να βρεθεί ένας τρόπος αυτά τα κανάλια, που σήμερα είναι ανοιχτά, να παραμείνουν ανοιχτά”, είπε.

Ο ίδιος είπε ότι η λύση μπορεί να δοθεί και συνδικαλιστικά και πολιτικά. Η Ένωση θα στείλει μήνυμα ότι τα κανάλια δεν μπορούν να κλείσουν, αφού με τα σημερινά δεδομένα η αγορά δεν μπορεί να απορροφήσει τόσους εργαζόμενους.

“Η ΕΣΗΕΑ τις προσεχείς ημέρες θα αναζητήσει τον τρόπο να μείνουν τα κανάλια ανοιχτά, είτε αυτός είναι νομοθετικός, είτε πολιτικός-συνδικαλιστικός”, είπε ο κ. Νικολόπουλος.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017