Παντού, μια από τα ίδια- Οι νταβατζήδες ζουν και βασιλεύουν! | Mikrometoxos.gr

Παντού, μια από τα ίδια- Οι νταβατζήδες ζουν και βασιλεύουν!

08.11.2016 07:57

ΔΕΝ βγάζουν μόνο οι Έλληνες δικαστές αποφάσεις που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα… Το ίδιο γίνεται σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου και μάλιστα, στις περισσότερες, η κατάσταση είναι και πολύ… χειρότερη από εδώ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ η πρόσφατη απόφαση, ανώτερου Δικαστηρίου της Αγγλίας, που σύμφωνα με απόφαση που έβγαλε, για την εφαρμογή του BREXIT, για να αρχίσουν δηλαδή οι Άγγλοι να τα «μαζεύουν» και να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, χρειάζεται να το εγκρίνουν και οι βουλευτές!.. Άκουσον, άκουσον απόφαση που έβγαλαν!

ΨΗΦΙΣΕ ο Αγγλικός λαός στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ που έγινε, κέρδισε το BREXIT και οι δικαστές του Λονδίνου λένε στους Άγγλους ότι δεν φθάνει η ΨΗΦΟΣ του ΛΑΟΥ, αλλά χρειάζεται και η ΨΗΦΟΣ των βουλευτών! Δηλαδή της… Αριστοκρατίας!.. Και ύστερα μας λένε οι Άγγλοι ότι έχουν την καλλίτερη Δικαιοσύνη και την καλλίτερη Δημοκρατία…

ΤΟΣΟ πολύ καλή Δημοκρατία έχουν, που την ΛΑΪΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ και λήφθηκε από ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ πρέπει να την… ΕΛΕΓΞΟΥΝ και να την ΨΗΦΙΣΟΥΝ οι… Λόρδοι και οι Μιλόρδοι του Βρετανικού Κοινοβουλίου, το οποίον υποτίθεται ότι έχει συγκροτηθεί μετά τις ψήφους των πολιτών στις εκλογές…

ΕΙΔΑΤΕ το κατεστημένο σε όλο τον κόσμο, ΤΙ ΠΟΝΗΡΙΕΣ σκαρφίζεται για να ξεπερνάει Νόμους, Συντάγματα και Λαϊκή Θέληση;

ΣΕ όλες αυτές τις περιπτώσεις, που αποτελούν ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ της Δικαιοσύνης στην πολιτική ζωή, άλλες κυβερνήσεις μας τις γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, όπως ορισμένες αποφάσεις του ΣτΕ, που ακυρώνουν μειώσεις μισθών και συντάξεων, – π.χ. στα σώματα ασφαλείας – και άλλες τις καταγγέλλουν με βίαιο τρόπο, όπως έγινε τις προάλλες με την απόφαση για το BREXIT στην Αγγλία. Αλλά ενώ οι κυβερνήσεις δηλώνουν ότι θα τις… σεβαστούν στο τέλος βρίσκουν τρόπους και τις ξεπερνάνε ή τις πηδάνε και πάνε παρακάτω και ο κόσμος μένει με τη… γλύκα της δικαστικής απόφασης.

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ρόλο στην εφαρμογή μιας Δικαστικής απόφασης, παίζει ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ ζητάνε την εφαρμογή της…

ΑΝ είναι τίποτε ανίσχυρα γεροντάκια ή τίποτε… «δεύτερης» ποιότητας πολίτες – σύμφωνα με τις αρρωστημένες σκέψεις των κυβερνώντων σε όλο τον κόσμο – τις αφήνουν και… μπαγιατεύουν, μέχρι που τις ξεχνάνε οι ενδιαφερόμενοι ή… πεθαίνουν όλοι και έτσι λύνεται το πρόβλημα!

ΟΤΑΝ όμως η απόφαση αφορά την πλουτοκρατία ή τους νταβατζήδες να δεις πως ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις για να ικανοποιήσουν τους εκάστοτε ισχυρούς, με τη δικαιολογία ότι… εφαρμόζουν τις δικαστικές αποφάσεις, τις οποίες όμως για ένα σωρό άλλες κατηγορίες φτωχών και ανυπεράσπιστων πολιτών γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ έχει γίνει με τις άδειες των καναλιών.

ΠΡΙΝ καλά – καλά εκδοθεί η απόφαση που ακόμα δεν εκδόθηκε, είχαν βγει όλα τα κανάλια και όλες οι εφημερίδες και υποστήριζαν τους νταβατζήδες. Τα καλά και συμφέροντα.

ΚΑΙ το σίριαλ κρατά επί μήνες και καθημερινή πλύση εγκεφάλου των πολιτών, οι οποίοι έχουν φάει τόσο πολύ κουτόχορτο που ήδη έχουν πιστέψει ότι είχε άδικο η κυβέρνηση που υποχρέωσε τους τζαμπατζήδες καναλάρχες να πληρώσουν 255 εκατομμύρια, για τις συχνότητες που χρησιμοποιούσαν επί 27 χρόνια δωρεάν!

ΠΑΛΙ καλά που δεν έχουν ζητήσει ακόμα, αυτοί οι κύριοι, να επιβληθεί ειδικός φόρος για να πληρώνει ο λαός, τις συχνότητες που χρησιμοποιούν για να κοροϊδεύουν και να εξαπατούν τους πολίτες με τα ψέματα που κάθε μέρα τους πασάρουν.

ΚΑΙ καλά οι νταβατζήδες, τη δουλειά του νταβατζή την ξέρουν καλά, την παίζουν στα δάκτυλα, και… δικαιολογημένα ζητάνε και τα ρέστα, η κυβέρνηση όμως που ψηφίσαμε για να βάλει ΤΑΞΗ στη χώρα τι ΚΑΝΕΙ; Λιάζεται χειμωνιάτικα; Μήπως ακόμα δεν έχει καταλάβει τη δύναμη που της έχουμε δώσει;

«Κ»

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017