Πανούσης: Μπαχαλάκηδες δρουν επί μισθώσει – «Τα Εξάρχεια ελέγχονται από μαφίες»

Για μπαχαλάκηδες που δρουν επί μισθώσει προκειμένου να προκαλούν επεισόδια σε γήπεδα, επιχειρήσεις ή στο κέντρο της Αθήνας, μίλησε ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτης Γιάννης Πανούσης.

 

 

Ο υπουργός είπε σε συνέντευξη του ότι δεν πρόκειται για μονομαχία της κυβέρνησης με τους αντιεξουσιαστές και ότι δεν θα τους γίνει η «χάρη» να ηρωοποιηθούν με μια σύγκρουση με τα ΜΑΤ.    Μιλώντας στον  Βήμα FM ο κ. Πανούσης υποστήριξε, επίσης, ότι «τα Εξάρχεια ελέγχονται από μαφίες».

 

Ταυτόχρονα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι εντός των επόμενων ωρών ή το πολύ μέχρι την Παρασκευή, θα τελειώσει η πολυήμερη κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ.   Σε ό,τι αφορά στη στάση της αστυνομίας στις περιπτώσεις επεισοδίων ο υπουργός άφησε να εννοηθεί ότι μετά τη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα η στάση της ΕΛΑΣ άλλαξε και γι’ αυτό δημιουργήθηκε ο κλοιός έξω από την Πρυτανεία και τέθηκαν σε επιφυλακή διμοιρίες σε άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

 

Όπως είπε δε,  μιλά καθημερινά με τον Πρωθυπουργό. «Εχω συμφωνήσει με τον Πρωθυπουργό για αλλαγή σχεδίου δράσης της Αστυνομίας» είπε στη συνέντευξή του. Πηγή: www.lifo.gr