Πέντε οι βαριά τραυματίες από την πυρκαγιά στα διυλιστήρια Ασπροπύργου | Mikrometoxos.gr

Πέντε οι βαριά τραυματίες από την πυρκαγιά στα διυλιστήρια Ασπροπύργου

08.05.2015 11:57

Οι δύο νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στην εντατική του Θριασίου και τρεις στο Αττικό – Ένας ακόμα τραυματίας με εγκαύματα στα χέρια – Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την πυρκαγιά, μέσα από τα διυλιστήρια – Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης λένε από τα ΕΛΠ – Προβληματισμός από την τοξικότητα του νέφους

Τρεις σοβαρά τραυματίες, που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στην εντατική του Θριασίου και του Αττικού, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στα διυλιστήρια Ασπροπύργου.

Ειδικότερα, τρεις νοσηλεύονται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, εκ των οποίων οι δύο διασωληνωμένοι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς ο ένας (31 ετών), φέρει 70% εγκαύματα και ο δευτερος (43 ετών) εισπνευστικό έγκαυμα. Ο τρίτος (29 ετών) φέρει εγκαύματα στα χέρια και η καταστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Άλλοι τρεις μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Αττικό», με εγκαύματα και ανεπνευστική ανεπάρκεια. Και οι τρεις είναι κάτω των 35 ετών. Ενας από αυτούς φέρει εγκαύματα στο 70% του σώματός του και παρουσιάζει αναπνευστική ανεπάρκεια. Επρόκειτο να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, διακομίζεται όμως τελικά στην ΜΕΘ του 251 ΓΝΑ.
Ο δεύτερος φέρει εγκαύματα β’ βαθμού και επίσης παρουσιάζει αναπνευστική ανεπάρκεια, ενώ μεταφέρεται στην μονάδα Εγκαυμάτων στο Γεννηματάς. Ο τρίτος από τους τραυματίες παραμένει στο Αττικό με εγκαύματα μεσαίου βαθμού.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017