Πάνο, το καλσόν… | Mikrometoxos.gr

Πάνο, το καλσόν…

19.02.2015 11:26

  Στέλλα Αλαφούζου Στέλλα Αλαφούζου

Πάνο, το καλσόν…

 

Υποθέτω πως όσοι ψύχραιμοι εκεί έξω ξέρουν τον Υπουργό μας της Άμυνας και φτάνουν οι δηλώσεις του στην αντίληψή τους, δεν θα περνάνε και άσχημα. Πιθανά θα στέλνουν λουλούδια στην κυβέρνηση (ή μήπως στεφάνια που αρέσουν και στον Υπουργό;). Τέτοιες εποχές ποιος δε θέλει να κάνει νέο συκώτι από τα γέλια; Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε από το βήμα της Βουλής πως αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε –στη διαπραγμάτευση- θα το κάνουμε Κούγκι.

Δεν ξέρω ποια είναι η κλιμάκωση που σκέφτεται ο Υπουργός για τον εαυτό του. Ήθελε πολύ να γίνει Υπουργός Εθνικής Άμυνας και τον έκαναν. Γιατί δεν παύει; Οι «εκρηκτικές» δηλώσεις δεν θα τον κάνουν απαραίτητα τον ήρωα που σώζει την τιμή της πατρίδας του. Οι απειλές ότι θα το κάνουμε Κούγκι είτε όταν κρατάμε εμείς τα κλειδιά της «μπαρουταποθήκης» είτε όχι –άποψή μου ότι δεν τα κρατάμε εμείς ακριβώς- είναι γελοίες, ανεύθυνες και επικίνδυνες. Τις ακούς εύκολα από τον φορτωμένο γείτονα που είναι και λίγο γραφικός αλλά από Υπουργό δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Στο τέλος το πρόβλημα το έχουμε εμείς. Εμείς χρωστάμε, εμείς έχουμε εξαρτήσεις. Γιατί πρέπει να γελοιοποιούμαστε έτσι άσχημα; Ο λαός χρειάζεται να ακούει επαρκείς τοποθετήσεις. Όχι εξάρσεις, έπαρση και φαντασιώσεις.

ΥΓ: btw πώς να το έχει άραγε στο μυαλό του; Εμείς θα έχουμε φύγει ή θα έχει κλειδώσει και εμάς μέσα; Μπουρλότο! 🙂

ένα άρθρο των πρωταγωνιστών

P

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017