Πάει και τέλειωσε... δεν το γλυτώνουμε το..."σάλεμα"... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Πάει και τέλειωσε… δεν το γλυτώνουμε το…”σάλεμα”…

13.08.2016 15:55

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ….

“Απίστευτο και όμως αληθινό. Μετά από έλεγχο που έγινε στις φορολογικές δηλώσεις όσων έχουν εισοδήματα πάνω από 100.000 ευρώ την τελευταία δεκαετία και σε αντιπαραβολή με τις καταθέσεις τους στις ελληνικές τράπεζες, προέκυψε μια διαφορά της τάξεως των 600 δισεκατομμυρίων ευρώ! Αξίζει να αναφερθεί, πως το ποσό αυτό είναι  αρκετό για να αποπληρωθεί το χρέος της χώρας και μάλιστα δύο φορές, καθώς σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς (Μάρτιος 2016) ήταν στα 321 δισ. ευρώ.

Οι υπεύθυνοι του ελέγχου διασταύρωσης δεν πίστευαν στα μάτια τους και ενημέρωσαν αμέσως τους αρμόδιους υπουργούς και φυσικά τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Ήδη έχει ξεκινήσει η εξατομίκευση και πολύ γρήγορα οι κάτοχοι των εν λόγω λογαριασμών θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις, όπως συμβαίνει άλλωστε και στην περίπτωση του Γιάννη Αλαφούζου, του οποίου οι λογαριασμοί δεσμεύτηκαν μέχρι να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Τα λεφτά είναι εδώ… altsantiri.gr”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

………………………………………………………………………………………………..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κι όμως αληθινά να διαβάζουμε τέτοιες διαπιστώσεις….

ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ βρε παιδιά τα… 600 δισ. ευρω;;; ΟΤΑΝ ολοι γνωρίζουμε ότι ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ τα 125; Και φυσικά οι καταθέσεις των ιδιωτών είναι ένα μέρος αυτών… ΟΥΔΕΠΟΤΕ δε στην ιστορία οι ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ξεπερνούσαν τα 250 δισ. ευρώ…

ΟΙ… ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ πόσο υπεύθυνοι είναι;; ΟΙ.. ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ το ξέρουν άραγε;; ΑΜ ο πρωθυπουργός;; Βρε τι διαβάζουμε…

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017