ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ νέα ”ξεκατινιάσματα”, νέες μηνύσεις και ο Θεός να βάλει το χέρι του…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ+καταστάσεις: Τον πρόεδρο του «Ποταμιού» Στ. Θεοδωράκη φέρεται να εμπλέκει στην υπόθεση χρηματισμού ο Γ. Αποστολόπουλος.

Ειδικότερα, εξερχόμενος της συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, ο Παύλος Χαϊκάλης, σε κατ’ ιδίαν συζήτηση με δημοσιογράφους, υποστήριξε πως ο Γ. Αποστολόπουλος του εκμυστηρεύτηκε πως ο Στ. Θεοδωράκης είναι «ο πιο έξυπνος γιατί τα παίρνει από παντού».

«Μου λέει ο ένας παίρνει από εδώ λίγα, ο άλλος πάει από εδώ, πάει από εκεί, μου λέει ότι ο άξονας τρομοκρατίας που υπάρχει, ενός επιχειρηματία και ενός καταδίκου, θα ενεργήσει σύντομα» σημείωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επικαλούμενος τη στιχομυθία με τον Γ. Αποστολόπουλο.

Όσον αφορά το χρηματικό ποσό των 700.000 ευρώ, ο Π. Χαϊκάλης ενέπλεξε ένα υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος, καθώς αποκάλυψε πως η καταβολή των χρημάτων θα πραγματοποιούταν μέσω είτε του ίδιου του Γ. Αποστολόπουλου είτε του φρουρού ενός τραπεζίτη.

Ας σημειωθεί πως οι καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη πραγματοποιήθηκαν, προτού η δικαιοσύνη ανακοινώσει πως θέτει στο αρχείο την υπόθεση χρηματισμού, λόγω ανεπάρκειας ενδείξεων.

ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ νέα ”ξεκατινιάσματα”, νέες μηνύσεις και ο Θεός να βάλει το χέρι του… Αλλά – εδώ που τα λέμε, ψύχραιμα και αντικειμενικά – γιατί να το βάλει;; Αυτή η χώρα είναι μεν ευλογημένη, αλλά και καταραμένη ταυτόχρονα. Και δεν της φταίει κανείς άλλος παρά μόνον οι ίδιοι οι κάτοικοί της…