“ΠΑΓΩΣΕ” ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΝΤΑ Η ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ

“ΠΑΓΩΣΕ” ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΝΤΑ Η ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και όπως όλα δείχνουν, μετά το σκάνδαλο, το κλίμα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι είναι τεταμένο…

Η Αθηνά Ωνάση, όπως όλα δείχνουν, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα για τα κοινά περιουσιακά τους στοιχεία και ζήτησε να “παγώσουν” οι κοινοί τραπεζικοί λογαριασμοί τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Με το Καλημέρα, την Πέμπτη 16 Ιουνίου, κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα από την πλευρά της Αθηνάς και αφορούν στα κοινά περιουσιακά στοιχεία του πρώην ζευγαριού.
Η κίνηση αυτή της Αθηνάς εξασφάλισε το πάγωμα των κοινών τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούσαν, ενώ το δικαστήριο απαγόρευσε την οποιαδήποτε μετατροπή στους τίτλους της κοινής ακίνητης περιουσίας τους, μέχρι να αποφασιστεί η κατανομή της.
Η Αθηνά Ωνάση θέλει να τηρηθούν οι όροι του προγαμιαίου συμβολαίου που είχε υπογράψει με τον Αλβάρο και να του δώσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για κάθε χρόνο γάμου. Αρκούν, όμως, αυτά στον Ντόντα ή θα διεκδικήσει περισσότερα;
tlife.gr