Ο πόλεμος της Στοάς! Espresso εναντίον Παραπολιτικών - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ο πόλεμος της Στοάς! Espresso εναντίον Παραπολιτικών

14.12.2016 20:25

Ο πόλεμος της Στοάς!

Espresso εναντίον Παραπολιτικών

Tην εφημερίδα «Παραπολιτικά» κατηγορεί η «Espresso» ότι ανακάλυψε… όψιμα, τα όσα συμβαίνουν στη Μεγάλη Στοά (των Μασόνων) της Ελλάδας και έσπευσε να τα δημοσιεύσει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου. Η «Espresso» στο σημερινό της φύλλο αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Οι «αποκαλύψεις» της εβδομαδιαίας εφημερίδας του Ι. Κουρτάκη (στενός φίλος του Μαρινάκη) για τη διαμάχη μεταξύ των τεκτόνων δημοσιεύτηκαν με τους εξής τίτλους: «Ο άγνωστος εμφύλιος στο άβατο της Στοάς. Τα “Π” αποκαλύπτουν τις καταγγελίες εκ των έσω για οικονομικές ατασθαλίες, στημένες αρχαιρεσίες και τους πρωταγωνιστές της απάτης».
Μόνο που ο εμφύλιος δεν είναι και τόσο άγνωστος, όταν ήδη από τις 30 Σεπτεμβρίου η «Espresso» δημοσίευσε στοιχεία για την έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων και την άσκηση δίωξης σε βάρος του λογιστή της Στοάς και συνεργατών του για όργιο εκατομμυρίων.
Η «Espresso» επανήλθε στο θέμα στις 29 Νοεμβρίου με αποκλειστικό δημοσίευμα («H Στοά των Μασόνων φλέγεται»), αποκαλύπτοντας (και με δικαστικά έγγραφα) όσα με χρονοκαθυστέρηση πήραν χαμπάρι τα «Παραπολιτικά».”

**Στη φωτό τα πρωτοσέλιδα της «Espresso» στις 29 Νοεμβρίου και τις 30 Σεπτεμβρίου και το δημοσίευμα των Παραπολιτικών στις 10 Δεκεμβρίου

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017