Ο πρίγκιπας δίνει το γοβάκι στην «Σταχτοπούτα» του ημίγυμνου ριάλιτι

Μία πρώην σταρ των ριάλιτι της Σουηδίας θα μεταμορφωθεί σε πριγκίπισσα με το γάμο της με τον 36χρονο πρίγκιπα Κάρολο Φίλιππο, τρίτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου της σκανδιναβικής χώρας, σε μία εντυπωσιακή τελετή στην Στοκχόλμη, που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου για να ευχηθεί στο ζευγάρι, στο βασιλικό παρεκκλήσιο του Σλοτσκίρκαν.

Η 30χρονη Σοφία Χέλκβιστ έχει επίσης στο «παλμαρέ» της την εργασία ως γυμνόστηθο μοντέλο, δάσκαλος γιόγκα, αλλά και εσχάτως διαχειριστής φιλανθρωπινών δράσεων.

Η επίσημη ιστορία της σύγχρονης εκδοχής του γνωστού παραμυθιού θέλει τους δύο να συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα εστιατόριο το 2010. Λίγο μετά, ο Τύπος άρχισε να δημοσιεύει πληροφορίες για τη σχέση τους και κυρίως για τις «καυτές» δράσεις της μέλλουσας πριγκίπισσας, όπως την ημίγυμνη φωτογράφηση συνοδεία ενός βόα για ανδρικό περιοδικό το 2004, όταν δηλαδή ήταν 19 ετών.

Ενα χρόνο μετά συμμετείχε στο ριάλιτι Paradise Hotel, όπου οι διαγωνιζόμενοι διέμεναν για όσο περισσότερο τους επέτρεπε το παιχνίδι σε ένα πολυτελές θέρετρο, κυκλοφορώντας φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα…

«Δεν μετανιώνω για κάτι, όλα αυτά συνθέτουν το ποια είμαι σήμερα … δεν θα έκανα αυτές τις επιλογές σήμερα», έχει σχολιάσει η ίδια.

Πριν πέντε χρόνια πέρασε στην φιλανθρωπία, συνιδρύοντας το Project Playground που βοηθάει παιδιά στη Νότια Αφρική, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε εθελοντικές δράσεις σε πολλές αφρικανικές χώρες.