Ο γιος του Μπάρκουλη θύμα bullying στο σχολείο | Mikrometoxos.gr

Ο γιος του Μπάρκουλη θύμα bullying στο σχολείο

19.06.2015 12:53

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα έκανε ο ηθοποιός Ανδρέας Μπάρκουλης. Όπως αποκάλυψε, ο 13χρονος γιος του λιποθύμησε στο σχολείο από ασιτία και έπεσε θύμα bullying από τους συμμαθητές του.

«Φτάσαμε σε σημείο το παιδί να λιποθυμήσει από ασιτία. Μας τηλεφώνησε ο διευθυντής του σχολείου και μας είπε “ελάτε πάρτε το”», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μπάρκουλης μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ Weekly» για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον 13χρονο γιο του, Νικόλα, ο οποίος χρειάστηκε να μπει προ μηνών στο χειρουργείο, καθώς πάσχει από την αυτοάνοση νόσο του Crohn.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του: «Τα περασμένα Χριστούγεννα μπήκε στο νοσοκομείο. Είχε αιμορραγίες και ψυχοσωματικά θέματα. Πέρασε πολλά και ο Νίκος μαζί μας. Δυστυχώς, δεν μπορούσα να είμαι δίπλα του. Αυτό με έκανε δυστυχισμένο. Με πλήγωσε!».

Παράλληλα, ο Ανδρέας Μπάρκουλης και η σύζυγός του αποκάλυψαν ότι ο γιος τους έπεσε θύμα bullying από τους συμμαθητές του!

«Στο Δημοτικό πέρασε πάρα πολλά. Να φανταστείτε, μία μέρα που χιόνιζε, ειδοποίησαν τη γυναίκα μου να πάει στο σχολείο γιατί είχαν κυλήσει το παιδί κάτω, στα παγωμένα νερά, το έσερναν για ώρα στο προαύλιο! Όταν πήγε η Μαρία, βρήκε τον Νίκο χωρίς την μπλούζα του, που ήταν μούσκεμα, να προσπαθεί να ζεσταθεί στο καλοριφέρ», αποκαλύπτει ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ενώ η σύζυγος του λέει ότι τα παιδιά πείραζαν τον γιο τους λόγω του… πατέρα του: «του έλεγαν “ο μπαμπάς σου το ψώνιο”, “ο μπαμπάς σου ο γέρος”».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017