Ο γενναιόδωρος και φιλάνθρωπος Τζόρτζ Μάικλ – Ποιους είχε βοηθήσει

Ολόκληρος ο πλανήτης θρηνεί την απώλεια του Τζόρτζ Μάικλ, ενός πραγματικού μουσικού θρύλου και ενός υπέροχου ανθρώπου. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ωρών πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αποκαλύψει τις πράξεις γενναιοδωρίας του, που δεν ήθελε να δουν το φως της δημοσιότητας.

Ο Richard Osman, Άγγλος τηλεοπτικός παρουσιαστής, παραγωγός και σκηνοθέτης, μοιράστηκε μια ιστορία από τον καιρό που εργαζόταν στο τηλεοπτικό σόου «Deal or No Deal». Ο Richard έγραψε στο Twitter ότι τότε είχε εμφανιστεί μια γυναίκα για πρώτη φορά στην εκπομπή, λέγοντας στον παρουσιαστή ότι ήλπιζε να συγκεντρώσει 15.000 λίρες για να πληρώσει τη θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ο Τζόρτζ που έβλεπε την εκπομπή κάλεσε την επόμενη μέρα για να δωρίσει το ποσό των 15.000 λιρών που χρειαζόταν η γυναίκα.

tw

Η ιδρυτής του Childline, Esther Rantzen δήλωσε, επίσης:

«Για χρόνια τώρα υπήρξε ο πιο εξαιρετικά γενναιόδωρος φιλάνθρωπος, δίνοντας χρήματα για το Childline, αλλά ήταν αποφασισμένος για το γεγονός ότι δεν ήθελε να δημοσιοποιηθούν οι φιλανθρωπικές του πράξεις, ώστε κανείς εκτός από το φιλανθρωπικό ίδρυμα να μην γνωρίζει πόσα έδωσε στα πιο ευάλωτα παιδιά του έθνους.

«Με τα χρόνια μας έδωσε εκατομμύρια και σχεδιάζαμε το επόμενο έτος, ως μέρος της 30ης επετείου από τη δημιουργία μας, να διοργανώσουμε μια μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα σ ‘αυτόν, ως ευχαριστώ για την τεράστια στήριξη που μας παρείχε».

Σύμφωνα με άλλα tweets, ο George Michael εργάστηκε ανώνυμα σε ένα καταφύγιο αστέγων και έδινε δωρεάν εισιτήρια για τις συναυλίες του σε νοσηλευτές.

wt