Ο αμετανόητος και θλιβερός Γιώργος! - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ο αμετανόητος και θλιβερός Γιώργος!

10.11.2014 20:30

Διάβασα πριν από λίγο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε – μάλλον- να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές!

“Θα έβαλε μυαλό σκέφτηκα” καθώς πριν ολοκληρώσω την ανάγνωση του κειμένου, φαντάστηκα ότι το κίνητρο γι αυτή την απόφαση ήταν η σιωπηρή αποχώρηση από το δημόσιο βίο και εν συνεχεία η λούφα σε κάποιο ορεινό όγκο που προσφέρει ευκαιρίες για rafting και mountain bike.

Έκανα λάθος. Ο Γιώργος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φοβάται ότι ο Βενιζέλος δεν θα τηρήσει το λόγο του και θα τον αφήσει υποψήφιο στο νομό Αχαίας , όπου δεν είναι βέβαιο ότι το ΠΑΣΟΚ, θα εκλέξει βουλευτή. Ο άνθρωπος δηλαδή σκέφτεται να  απέχει των εκλογών επειδή φοβάται ότι δεν θα βγει και όχι επειδή κατάλαβε ότι ΔΕΝ πρέπει να βγει! Δεν έχει συνειδητοποιήσει ούτε τα λάθη του , ούτε το κακό που προξένησε στη χώρα. και συνεχίζει δυστυχώς να περιφέρει το καλογυμνασμένο σαρκίο του σε πολυτελή resorts ανά την υφήλιο για να ανταλλάσσει παρωχημένες ιδέες με εκατομμυριούχους σοσιαλιστές.

Γλυκύς, ευπροσήγορος, συμπαθής, με ωραίο παράστημα. Κατά τα άλλα επικίνδυνος, αξιοδάκρυτος και με μελανή υστεροφημία. Αυτός είναι ο Γιώργος Παπανδρέου πλέον, κι ας λέει η μαμά του ό,τι θέλει…

Με αγάπη papandreou2

Ο είρων

omegaloseiron@gmail.com

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017