Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να είναι στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

Η κόντρα του Ολυμπιακού με τον ΟΠΑΠ συνεχίζεται… Οι πρωταθλητές, που έχουν στείλει εξώδικο στην εταιρεία, δεν θέλουν να συμμετάσχουν στο στοιχηματικό κουπόνι, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος μετά την λήξη του ΔΣ της Super League.

Ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας τόνισε πως αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα ο Ολυμπιακός θα απέχει, ενώ υποστήριξε ότι την περσινή σεζόν ο ΟΠΑΠ παρανόμησε εν γνώση του με τα παιχνίδια ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο σύμφωνα με όσα αποφάσισε η ΕΕΑ.

Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βρέντζος είπε: «Πάγια θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε σχέση με τις σχέσεις της ΟΠΑΠ με την Super League είναι ότι είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα θεσμικό. Και αυτό πιστοποιείται και μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Δεν πρέπει να μένουμε ούτε σε φαινομενικές αντιδικίες ομάδων, ούτε στην επικοινωνιακή διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος.

Είναι δεδομένο μετά την απόφαση της ΕΕΑ ότι ο ΟΠΑΠ παρανόμησε πέρυσι και έβαλε εν γνώσει της παράνομα στο κουπόνι του στοιχήματος τα ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί αλλά δεν λύνεται μόνο με το να μην συμπεριλαμβάνονται μόνο οι αγώνες της ΑΕΚ στο κουπόνι του στοιχήματος. Καθότι οι αγώνες του υπόλοιπου πρωταθλήματος και άλλα στοιχήματα σε σχέση με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα συνεχίζουν να συμπεριλαμβάνονται.

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως έχει εκφραστεί και με εξώδικο προς τον ΟΠΑΠ είναι ότι αν δεν λυθούν τα θεσμικά θέματα και αν τα αρμόδια Υπουργεία δεν θεσμοθετήσουν για τα συγκεκριμένα προβλήματα, ο Ολυμπιακός δεν θέλει να συμμετάσχουν οι αγώνες του στο κουπόνι του στοιχήματος».