Ο Νίκος Παππάς χαμογελαστός! – Mίλησε για μια πολύ καλή νύχτα και επιτέθηκε στους εταίρους

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μίλησε για μία πολύ καλή νύχτα και χαμογελαστός επιτέθηκε στους εταίρους.

«Καλώ αυτούς τους ακραίους να μην παίξουν με τη σταθερότητα του κοινού νομίσματος» συμπλήρωσε σε έντονο ύφος ο κ. Παππάς.

Όπως είπε η κυβέρνηση έχει δώσει και έχει λάβει διαβεβαιώσεις για την παραμονή της χώρας στο ευρώ. «Θα πάνε όλα πάρα πολύ καλά» ήταν η εκτίμηση του υπουργού Επικρατείας.

Υποστήριξε ότι «ο λαός μας θα ψηφίσει όχι, θα το δείτε».

Ερωτηθείς για το αν η διαδικασία θα γίνει με ανοιχτές τις τράπεζες ο  υπουργός Επικρατείας απάντησε «προφανέστατα » και σε έντονο ύφος πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα ερώτημα άσκησης πολιτικής. Στέλνουμε μήνυμα ξεκάθαρο όποιος αυτη τη στιγμή θεσμικός ή πολιτκός παράγοντας παίζει με σενάρια ακραίά αναλαμβάνει ιστορική ευθύνη. Καλούμε όλους να καταθέσουν πολιτικά επιχειρήματα και να μην παίζουν με τις καταθέσεις του λαού. Κάλουμε κάθε θεσμικό παράγοντα και του τραπεζικού συστήματος να παίξει το ρόλο του».

«Προσφέρει πολύ κακή υπηρεσία στην Ευρώπη όποιος ταυτίζει τα μνημόνια με την πορεία του ευρώ» πρόσθεσε ο κ. Παππάς και κατέληξε: Η Ευρώπη έχει το θεσμικό εκτόπισμα για να χειραφετηθεί και να βρει λύσεις που υπερβαίνουν την κρίση χωρίς το ΔΝΤ».