Ο Λαφαζάνης πήγε στον ΣΚΑΪ, τα «έχωσε» στην Κοσιώνη κι έφυγε πριν καθίσει στο πάνελ! [vds]

Ο Λαφαζάνης πήγε στον ΣΚΑΪ, τα «έχωσε» στην Κοσιώνη κι έφυγε πριν καθίσει στο πάνελ! [vds]

 

 

Ενα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, εκεί που η δημοσιογράφος, Σια Κοσιώνη είχε καλεσμένους στο τηλεοπτικό πάνελ υποψήφιους βουλευτές των κομμάτων. Ανάμεσά τους, ήταν προγραμματισμένο να καθίσει κι ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Πράγματι ο κ. Λαφαζάνης πήγε στον ΣΚΑΪ, ωστόσο, αφού τα… έχωσε στην Κοσιώνη έφυγε!

Δείτε πως περιγράφει η παρουσιάστρια το γεγονός.

«Ήταν προγραμματισμένο να είναι μαζί μας και ο κ. Λαφαζάνης ο οποίος είναι υποψήφιος στην Β’ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συνέβη κάτι περίεργο με τον κ. Λαφαζάνη. Ήρθε, έφτασε ως το στούντιο, μου ζήτησε να τον προστατεύσω απέναντι σε ένα εχθρικό όπως το χαρακτήρισε πάνελ αλλά και από εμένα την ίδια, μια εχθρική προφανώς δημοσιογράφο. Μου είπε ότι μεροληπτώ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το γνωρίζει και διάφορες άλλες πολύ προσβλητικές εκφράσεις προς το πρόσωπό μου».

«Του είπα ότι θα τηρήσω την τάξη σε αυτή τη συζήτηση, του διασφάλισα ότι θα γίνει μια ομαλή συζήτηση έτσι όπως πρέπει και όπως πάντα κάνουμε στον ΣΚΑΪ, το αμφισβήτησε εντόνως και στη συνέχεια -και είχα και μάρτυρες σε αυτό το περιστατικό- τον ρώτησα γιατί ήρθε εάν πιστεύει ότι είμαστε όπως μας χαρακτηρίζει και μου ανακοίνωσε ότι φεύγει.

Κατόπιν τούτου δεν μπορούσα να κρατήσω δια της βίας τον κ. Λαφαζάνη» συνέχισε η δημοσιογράφος, λέγοντας ότι θα συνεχίσει την εκπομπή χωρίς εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ «με όλο το σεβασμό στις προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».